Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Usko tulee kuulemisesta

 

Scott Nutter ja Troy Carl Faith Comes by Hearing –lähetysjärjestöstä kertoivat Chicagossa 9.8. järjestetyssä GLS-partneritapaamisessa missiostaan: Maailmanlaajuinen Raamattu-verkosto voi tavoittaa jokaisen. Kuva: Karoliina Leikkari

Raamatun sanoma leviää maailmalla uuden teknologian turvin.

Bible.is tuo Raamatun sanan kaikille maailmassa heidän omalla kielellään. Raamattu on saatavilla tekstinä ja ääneen luettuna, täysin veloituksetta — myös siellä, missä ei ole Internetiä. Raamatun sanoma on tavoittanut neljän vuoden aikana Bible.is-palvelun avulla 32 miljoonaa ihmistä.

Aplikaatio julkaistiin iPhonelle kesäkuussa 2010. Mukana oli tuolloin vain 218 kieltä. Bible.is pitää nykyisin sisällään 1 187 kieltä ja se on saatavilla netin lisäksi myös iOS- ja Android-käyttöjärjestelmillä. Raamattua voi kuunnella iTunesissa ja Spotifyssa veloituksetta.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Aurinkokennot käyttöön

Usko tulee kuulemisesta (Faith Comes by Hearing) -lähetysjärjestö on tehnyt yli 40 vuotta työtä köyhien ja lukutaidottomien parissa. Heidän tehtävänään on ollut tarjota pelastuksen sanomaa, antaa toivoa ja lohtua Jumalan sanan välityksellä. Työ jatkuu.

Netin kautta toimivista Bible.is-suoratoistopalveluista on kehitetty aurinkokennolla toimivia ääniraamattuja, joiden avulla Raamatun sanoma tavoittaa yhteisöjä myös netin ja sähköverkon tavoittamattomissa. Teknologia mahdollistaa tiedostojen jakamisen eri päätelaitteille ja formaateille satelliittien, radio-antennien, mobiiliverkkojen ja netin välityksellä.

Yhdessä Usko tulee kuulemisesta -lähetysjärjestön kanssa Bible.is tarjoaa laajan valikoiman eri Raamatun käännöksiä tuodakseen Jumalan seurakunnan yhteen. Heidän tavoitteenaan on opetuslapseuttaa ihmisiä kaikista kansoista, heimoista, kielistä ja ihmisryhmistä tämän päivän työkalujen ja teknologioiden välityksellä.

 

 

Aiheet