Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Ulkoministeri Lavrov: Venäjä tukee Syyrian kapinallisia Isisiä vastaan

 

Yhdysvaltain entinen ulkoministeri Hillary Clinton ja presidentti Barack Obaman entinen avustaja Gary Samore tapasivat Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin New Yorkissa YK:n yleiskokouksen aikana vuonna 2009. Kuva: Valkoisen talon tiedotus / Pete Souza

Venäjä on valmis tukemaan ilmasta Syyrian vapaa armeija-kapinallisryhmää Isisiä vastaan, sanoi Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov tv-haastattelussa lauantaina.

Lavrovin mukaan Venäjä on valmis tukemaan Vapaan Syyrian armeijaa -kapinallisryhmää ilmaiskuin. Vapaan Syyrian armeija toimii sateenvarjona Syyrian kapinallisryhmille.

Venäjän ulkoministeri sanoo, että Venäjä on valmistautunut tekemään yhteistyötä Yhdysvaltain kanssa Syyrian terroristiryhmien kukistamiseksi.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Aleksanteri-instituutin johtaja Markku Kivinen ja Suomen ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Katri Pynnöniemi keskustelivat Venäjästä Radio Dein Viikon debatissa tällä viikolla. Keskustelu kuullaan uusintana sunnuntaina 25.10. klo 20. Keskustelu on kuunneltavissa myös Radio Dein ohjelma-arkistossa.

STT/Radio Dei

 
Dei, sävelmatka, artikkeliban 31.5.- (2/2)