Turussa kuullaan, kuinka SAT-7 rakentaa rauhaa Lähi-idässä

 
Rita Elmounayer ja pakolaislapsia Libanonissa..

SAT-7:n varatoimitusjohtaja Rita Elmounayer puhuu Turussa toivosta, jota televisio tuo pakolaisleirien lapsille. Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa on arviolta 13 miljoonaa lasta, jotka eivät sodan vuoksi pääse kouluun. Kuva: SAT-7.

Turussa järjestetään 20.−22. syyskuuta useita tilaisuuksia, joissa kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 on esillä.

− Satelliittitelevisio on hyvä keino tavoittaa naisia, lapsia ja lukutaidottomia sekä sellaisia Lähi-idän asukkaita, jotka eivät arjessaan kohtaa kristittyjä. Haluamme myös tukea ja rohkaista kristittyjä olemaan valona maailmassa, kertoo SAT-7:n perustaja ja toimitusjohtaja Terence Ascott, joka tulee Suomeen syyskuussa.

Turussa järjestetään 20.−22. syyskuuta useita tapahtumia, joissa kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 on esillä. Ulkomaisina puhujavieraina ovat Terence Ascottin lisäksi SAT-7:n varatoimitusjohtaja Rita Elmounayer sekä käsikirjoittaja-juontaja Parastoo Poortaheri farsinkieliseltä SAT-7 Pars -kanavalta.

Hgin rttukoulu vkot 31 ja 32 Smy

Esimerkiksi torstai-iltana 20.9. järjestettävään tilaisuuteen kutsutaan erityisesti persiankielisiä maahanmuuttajia. Tilaisuudessa ovat mukana iranilaisille tv:stä tuttu Parastoo Poortaheri ja muusikko Dariush Golbaghi. Lisätietoa.

Arkkipiispa avaa lähetyksen ja kansainvälisen työn päivän

Lauantaina 22.9. vietetään lähetyksen ja kansainvälisen työn päivää, jonka avaa arkkipiispa Tapio Luoma. Päivän aikana Terence Ascott puhuu aiheesta Mediatyö rauhanrakentajana Lähi-idässä sekä Rita Elmounayer toivosta, jota televisio välittää pakolaisleireille.

Iltapäivän kanavissa aiheina ovat Hyviä uutisia. Miten välittää ne kadun kulkijalle? (Anssi Nurmi), Yhteinen todistus (Jaakko Rusama), Evankeliointi 2018 (Sari Lehtelä ja Teijo Peltola) sekä Ahtaalla elävät kristityt (Terence Ascott ja Miika Auvinen).

Lauantain tapahtuma on maksullinen ja edellyttää ilmoittautumista 12.9. mennessä. Lisätietoa. Tilaisuuksien järjestäjinä ovat muun muassa Turun arkkihiippakunta, Mikaelinseurakunta sekä SAT-7:n Suomen työryhmä.

Satelliittitelevisiotyöhön voi tutustua myös marraskuussa, jolloin Medialähetys Sanansaattajat järjestää ryhmämatkan Egyptiin. Matkan aikana muun muassa vieraillaan SAT-7 Arabic -kanavan studioon Kairossa. Lisätietoa.

 
Sansa artikkelibanneri 30.5. alkaen