Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Tommy Hellstenin vaimo kuoli sunnuntaina

 

Kuvakaappaus Tommy Hellstenin twiitistä

Carita Hellsten menehtyi 61-vuotiaana vakavaan verenmyrkytykseen. Kuolema tuli yllättäen hänen miehelleen Tommy Hellstenille, joka on terapeutti, teologi ja kirjailija.

Carita Hellsten menehtyi sunnuntaina. Tommy Hellsten kertoi Iltalehdelle, että hänen vaimonsa sairastui äkillisesti viime viikon tiistaina.

”Kuolinsyy on verenmyrkytys, se oli nopea ja aggressiivinen. Mistä se johtui, sitä nyt tutkitaan. Vaimoni oli terve ja elinvoimainen. Yritin tiistaina alkanutta huonoa oloa ensin hoitaa kotona, mutta jouduimme sitten lähtemään sairaalaan” Hellsten kertoi Iltalehdelle.

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

Tommy Hellsten on nyt sairaslomalla.  Hän kuvailee Iltalehdelle, että Carita oli hänen elämänsä valo, ja hän sanoo menettäneensä toisen puolen itsestään. Pari ehti olla naimisissa kahdeksantoista vuotta.Carita Hellsten oli ammatiltaan terapeutti.

”Tässä rakas vaimoni Carita, jonka saatoin eilen rajan yli. Kipu on raastava, ikävä pohjaton. En käsitä mitään”, Tommy Hellsten kirjoittaa twiitissään.