Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Tommy Hellstenin ja Tommi Kaleniuksen suosittu kiertue saa syksyllä jatkoa

 
Tommi Kalenius ja Tommy Hellsten

Kaksi vuotta sitten Tommi Kalenius (vas.) ja Tommy Hellsten olivat Kasvotusten-kiertueella. Syksyllä alkaa uusi kiertue, jonka teemana on kosketus. ”Meillä kaikilla on tarve tulla kosketetuiksi syvältä”, Tommy Hellsten sanoo. Kuva: Emmi Kähkönen

Muusikko Tommi Kaleniuksen ja terapeutti-kirjailija Tommy Hellstenin yhteistyö jatkuu syksyllä uudella kiertueella, jonka teemana on ”Kosketus”. Kiertueen vahvuuteen liittyy myös muusikko Ninni Poijärvi.

Tommy Hellsten sekä Tommi Kalenius astuvat estradille jälleen, kun menestyksekkäästä Kasvotusten -kiertueesta tulee syksyllä kuluneeksi kaksi vuotta.

– Olemme pitäneet yhteyttä ja miettineet tätä mahdollisuutta, Tommi Kalenius kertoo.

Perheniemi neliöb. 17.-23.6.

Kaleniuksen mukaan kumpikin on saanut paljon toiveita jatkokiertueesta.

– Myös kummankin elämänkulku on ollut sellaista, että löysimme sisällön, joka inspiroi,  Kalenius valottaa.

– Kiertueen nimi ”Kosketus” löytyi helposti. Se on kuin hipaisu tai aavistus jostain, mikä on meitä itseämme suurempaa, jotain mitä me emme voi ymmärtää mutta jonka voimme silti kokea, Tommy Hellsten kuvailee.

– Meillä kaikilla on tarve tulla syvältä kosketetuiksi, sillä meissä asuu pyhyyden tarve. Olemme pohjimmiltamme selittämättömiä. Siksi mysteeri kiehtoo meitä, se löytää meissä
kaikupohjan, Hellsten jatkaa.

Syksyn kiertueella julkaistaan uutta tuotantoa molemmilta. Tommy Hellsten julkaisee uuden kirjansa ja Tommi Kalenius yhteisalbumin Ninni Poijärven kanssa. Myös Ninni liittyy kiertueen vahvuuteen.

Kosketus -kiertue:
03.09. Turku, Mikaelinkirkko, klo 19.00.
06.09. Helsinki, Kallion kirkko, klo 19.00.
10.09. Pirkkala, Pirkkalan kirkko, klo 19.00.
11.09. Jyväskylä, Taulumäen kirkko, klo 19.00.
17.09. Vaasa, Vaasan kirkko, klo 19.00.
18.09. Oulu, Oulun tuomiokirkko, klo 19.00.
11.12. Porvoo, Porvoon tuomiokirkko, 19.00.

– Kosketus on sinulle, joka kaipaat jotain muuta. Se koskettaa syvemmältä, se on enemmän kuin viihdettä tai ajankulua. Kosketus on tapahtuma, joka jää olemaan sinussa, viipyy sinussa. Se soittaa ihmisyytesi syvimpiä kieliä, Tommy kuvailee kiertueen teemaa.

Kiertueen järjestää Music Box Helsinki, Puisto Live sekä WisdomHouse.