Tommy Hellsten ja Club for Five -yhtye yhteiselle neljän paikkakunnan kirkkokiertueelle

 
iäkäs-mies-jolla-on-lippalakki-päässään-nojaa-sillan-kaiteeseen-ja-katsoo-kohti-Taustalla-taloja-ja-vihreitä-pensaita

– Olemme fyysiseen maailmaan vahvasti ankkuroituneina unohtaneet mistä olemme tulleet ja mihin olemme menossa, Tommy Hellsten sanoo. Kuva: Emmi Kähkönen

Ihminen tavattavissa -filosofian isä, terapeutti, kirjailija ja kouluttaja Tommy Hellsten sekä  a cappella -yhtye Club for Five toteuttavat loka-marraskuussa yhteisen Hiljaa-kiertueen.

Neljälle paikkakunnalle saapuva kiertue kutsuu kuulijoita hiljentymään Tommyn ajatusten ja Club for Fiven laulun äärelle. Hiljaa-kiertue tarjoaa kuulijoille mahdollisuuden hiljentymiseen ja itsensä kohtaamiseen. Tervetuloa kanssamme hiljaisuuden tilaan, joka aukeaa ylöspäin, kiertueen järjestäjän tiedotteessa kerrotaan.

Illan aikana puhe ja musiikki vuorottelevat tukien toisiaan. Esiintyjät ja kuulijat saavat yhdessä päästää hetkeksi irti ja antautua levollisuuden tilaan, jossa on mahdollisuus muutokselle.

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

– Olemme fyysiseen maailmaan vahvasti ankkuroituneina unohtaneet mistä olemme tulleet ja mihin olemme menossa. Elämäntehtävänämme on muistaa, Tommy Hellsten sanoo.

– Alkuperämme takia meissä on taivasikävä muttemme osaa tulkita sitä, vaan harhaudumme etsimään sitä sieltä missä sitä ei ole. Mutta etsi, etsi! Kenties lopulta löydät itsesi umpikujasta, jossa havahdut katsomaan ylöspäin, kohti selittämätöntä.

– Siellä se on! Se, mitä olet koko ajan tietämättäsi kaivannut ja minkä sielusi on koko ajan tiennyt. Taivasikävä alkaa hiljaa muuttua taivastietoisuudeksi.”

Tommy Hellstenin ja Club for Five -yhtyeen Hiljaa -kiertue esiintyy neljässä kaupungissa ja kirkossa loka-marraskuussa. Kiertue alkaa Turun Mikaelinkirkosta 7.10., jatkuu Helsingissä Kallion kirkossa 16.10., mistä matka jatkuu Tampereen Messukylän kirkkoon 30.10. Kiertueen viimeinen tapahtuma järjestetään Lahden Ristinkirkossa 6.11.