Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Teksasilaisnainen koki ihmeparanemisen niveltulehduksesta

 

Nainen parantui kroonisesta niveltulehduksesta seurakunnassa Port Nechesissä USA:ssa. Kuva: Shutterstock

Marie Cribbs parantui seurakunnassa niveltulehduksesta, kertoo amerikkalainen verkkolehti. Cribbsin tytär kertoo äitinsä nykyään ”kävelevän, pomppivan ja juoksevan kuin teinityttö”.

Charisma-verkkolehti uutisoi Yhdysvalloissa, Teksasin osavaltiossa tapahtuneesta ihmeparantumisesta, jossa neljä vuotta pyörätuolia käyttänyt nainen koki parantumisen kristillisessä tilaisuudessa. Parantuminen tapahtui Port Nechesissä sijaitsevassa Magnolia Church -seurakunnassa.

Parantunut Marie Cribbs oli menettänyt liikuntakykynsä useiden pitkäaikaissairauksien sekä psoriasikseen liittyvän niveltulehduksen vuoksi. Hän ei pystynyt liikkumaan omin avuin lähes ollenkaan ja kärsi jatkuvasti kovista kivuista, minkä vuoksi hänen miehensä Bill Cribbs oli käytännössä hänen omaishoitajansa vuorokauden ympäri.

Perheniemi neliöb. 13.-19.5.

Parantuminen tapahtui, kun pariskunta oli mennyt kirkkoon kuuntelemaan vieraana ollutta puhujaa Paul Aita, joka tunnetaan muun muassa Etelä-Aasiassa tekemästään seurakunnanistutustyöstä. Tilaisuuden lopussa Bill vei vaimonsa Ain esirukoiltavaksi.

– Pastori Paul käski solujani ja jalkojani ”asettumaan linjaan Pyhän Hengen kanssa”, Marie kertoo.

– Välittömästi nousin ylös ja aloin kävellä!

Cribbsien tyttären mukaan hänen äitinsä kävelee, pomppii ja juoksee nykyään kuin teinityttö. Samalla kokemus on ollut hengellisesti virvoittava: Bill Cribbsin mukaan hänen vaimonsa herää aamuisin kasvot ilosta loistaen.