Tampereella vietetään sunnuntaina Suvivirsi-piknikiä

 

Olli Hallikainen kutsuu tamperelaisia jumalanpalvelukseen ja Suvivirsi-piknikille 25. toukokuuta. KUVA: HANNU JUKOLA

”Suuri Suvirsi -piknik” järjestetään ensi sunnuntaina Tampereen Tuomiokirkon puistossa jumalanpalveluksen jälkeen. Tapahtumassa lauletaan Suvivirttä ja muita kesäisiä lauluja Manse-rokkareiden johdolla. Laulattamassa ovat Costello Hautamäki, Mikko Alatalo sekä Hauli Bros -yhtye.

– Eväskori kainaloon, viltti pyörän tarakalle ja sitten vain kohti Tuomiokirkon puistoa, kutsuu tuomiorovasti Olli Hallikainen kaupunkilaisia Suvivirsi-Piknikille.

Omien eväiden lisäksi tarjolla on grillimakkaraa, pullaa ja kahvia. Vapaaehtoinen pulla- ja makkaramaksu kerätään Kirkon Ulkomaanavulle. Säestyksestä vastaa kanttori Sanna Vihervirta ja lapsia viihdyttää Taika-Petteri.

– Suvirsi-piknik on samalla uuden Tuomiokirkkoseurakunnan tervetulojuhla, Olli Hallikainen kertoo.

Karas-Sana Neliöb. 22.-28.4.

Uusi Tampereen tuomiokirkkoseurakunta syntyi 7. tammikuuta 2014, kun Kalevan ja Pyynikin seurakunnat ja Tuomiokirkkoseurakunta yhdistettiin yhdeksi uudeksi seurakunnaksi.

Suvivirsi-piknik on osa Kirkon Ulkomaanavun Suvivirsi-kampanjaa, jolla tuetaan kehitysmaiden lasten ja nuorten koulutusta. Suvivirsi-piknikin lisäksi kaikissa Tampereen seurakuntien jumalanpalveluksissa lauletaan Suvivirsi 25. toukokuuta.