Hyvät: Viikon debatti ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi: ”Lajissaan ainutlaatuinen” – Radio Dei kisaa myös juontajatittelistä

Suosittu The Chosen -sarja kertoo Jeesuksen elämästä tuoreella tavalla – sarjan kolmatta tuotantokautta kuvataan parhaillaan

 
The Chosen -televisiosarja

Kuva The Chosen -televisiosarjan toiselta tuotantokaudelta. Kuva: VidAngel Studios

The Chosen on laadukkaasti ja tuoreella tavalla toteutettu televisiosarja Jeesuksen elämästä. Sarja rikkoo ennätyksiä. Sitä on katsottu jo yli 250 miljoonaa kertaa 180 maassa.

Joukkorahoitettu The Chosen on levinnyt maailmanlaajuisesti ja saavuttanut suuren suosion. Sarjan ensimmäisen tuotantokauden rahoittamiseksi kerättiin joukkorahoituksella peräti 10 miljoonaa dollaria. Sarja on kaikkien aikojen suurin joukkorahoituksella rahoitettu mediaprojekti.

The Chosen on laajuudessaan ensimmäinen televisiosarja Jeesuksen elämästä, jossa evankeliumin tapahtumia ja ihmisiä kuvataan inhimillisesti ja tuoreella tavalla.

IK-opisto Neliöb. 19.2.-3.3.

Tekijöiden mukaan sarjaa on katsottu 250 miljoonaa kertaa 180 maassa. Sarja on käännetty noin 50 kielelle. The Chosen -sarjan voi ladata kännykkäsovelluksena ja sitä kautta katsoa sovelluksen kautta ilmaiseksi.

Televisiosarjasta on tähän mennessä saatu valmiiksi kaksi tuotantokautta ja kolmatta kuvataan parhaillaan. Sarjaa on kuvattu Yhdysvalloissa Teksasin ja Utahin osavaltioissa. Ensimmäinen tuotantokausi, joka sisältää kahdeksan jaksoa, sai ensi-iltansa huhtikuussa 2019. Kaikkiaan tuotantokausia on tarkoitus tehdä seitsemän. Sarjan on ohjannut amerikkalainen elokuvaohjaaja ja tuottaja Dallas Jenkins.

The Chosen -sarjan on ohjannut Dallas Jenkins. Kuva: VidAngel Studios