Suomen Raamattuopiston Hengelliset syventymispäivät ensimmäistä kertaa Kauniaisissa

 

Kuva: Suomen Raamattuopisto

Suomen Raamattuopiston vuotuinen päätapahtuma, Hengelliset syventymispäivät, pidetään Kauniaisissa opiston alueella 23.-26.8.

Elokuun lopussa pidettävät päivät ovat järjestyksessä 95. Hengelliset syventymispäivät. Alkuaikoina tapahtuma järjestettiin eri paikoissa, sitten juhlapaikaksi vakiintui Kallion kirkko Helsingissä. 1970-luvulta lähtien on vuosittain kokoonnuttu Johanneksen kirkkoon. Nyt ensimmäistä kertaa juhlaa vietetään Kauniaisissa Suomen Raamattuopiston säätiön kampuksella. Syynä juhlapaikan vaihdokseen on Kauniaisten tilojen monipuolisuus. Tilat mahdollistavat  erilaisten oheistoimintojen, kuten ruokailun hoitamisen aikaisempaa sujuvammin. Myös riittävän iso tila juhlien päätilaisuuksille saadaan, kun piha-alueelle pystytetään tuhannen hengen teltta.

Tänä vuonna juhlan teemana on Lupaus. Ohjelmassa on raamattutuntien, puheiden ja erilaisten seminaarikanavien ohella musiikkituokioita, konsertteja ja paneelikeskustelu aiheesta Kirkko näinä päivinä. Myös lapsiperheet pyritään tänä vuonna huomioimaan aikaisempaa paremmin. Lapsille järjestetään omaa ohjelmaa.

IK-opisto neliöb. 15.-28.7.

Tarkempi juhlien ohjelma julkistetaan lähiaikoina.