Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Sleyn lausunto perhe- ja avioliittoetiikkaa koskien

 

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys kertaa lausunnossaan uskon ja moraalin pohjaa, vilkkaana käyneen tasa-arvoista avioliittolakia koskeneen keskustelun nyt toistaiseksi laannuttua.

Lausunnossa käsitellään Raamatun kantaa ja kristittyjen suhtautumista eduskunnan 28.11.2014 tekemään päätökseen jatkaa ns. tasa-arvoisen avioliittolain käsittelyä.

– Perinteisestä kristillisestä perhekäsityksestä luopuminen ei tuo mukanaan siunausta, vaan lisää vaikeuksia. Yhä useampi lapsi ja nuori kasvaa rikkinäisessä kodissa ja juurettomana, ilman isää tai äitiä tai molempia. Tällä on suuret yhteiskunnalliset kerrannaisvaikutukset. Mitä hämärämmäksi käy ilta, sitä tärkeämmäksi käyvät valo ja lämpö. Tässä on suuri tehtävä jokaiselle kristitylle, joka tahtoo tutkia Raamattua ja antaa sen valaista omaa sydäntään ja omaa ympäristöään, lausunnossa kirjoitetaan.

Perheniemi neliöb. 17.-23.6.

Lue koko lausunto: Sley.fi
Kuva: Pixabay/Kgorz