Sielunhoitoon varustava kurssi alkaa Kansanlähetysopistolla

 

Kansanlähetys järjestää kolmiosaisen sielunhoidollisiin keskusteluihin varustavan kurssin ”Kohtaan kuunnellen”. Ensimmäinen jakso pidetään Ryttylässä 6.–8. helmikuuta.

Kurssin opettajina toimivat psykologi ja psykoterapeutti Kaisa Koivula, sielunhoitoterapeutti Merja Karjalainen, pastori Matti Viitanen sekä teologian maisteri Henri Haataja.

Ensimmäisellä jaksolla käsitellään, miten voi kohdata erilaisissa elämän kriiseissä tukea tarvitsevia lähimmäisiä, miten voi tunnistaa avun tarpeen ja miten voi auttaa.  

Kirkkorekry neliöb. 29.4.-12.5.

– Nykyisin monet ihmiset kohtaavat vaikeita tilanteita elämässään. On työttömyyttä, sairautta, kuolemaa ja menetyksiä. Tämä kurssi sopii henkilöille, jotka haluaisivat osata paremmin kuunnella ja ymmärtää olla lähimmäisenä toisille. Kurssi antaa valmiuksia myös sielunhoitajana toimimiseen seurakuntien yhteyksissä, kertoo pastori Matti Viitanen kurssin tiedotteessa.

Kurssin seuraavat jaksot ovat Ryttylässä 27.-29.3. ja 15.-17.5.2015. Lisätietoja koulutuksesta sivustolta www.kansanlahetysopisto.fi/sielunhoitokoulutus.

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie