Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Seurakuntalaisen kävijämäärät kasvaneet reilusti

 

Seurakuntalainen.fi -uutisverkkomedian alkuvuosi on ollut ennätyksellisen hyvä. Tammi-kesäkuussa kävijöitä on ollut selvästi aikaisempia vuosia enemmän.

Viime maaliskuussa seurakuntalainen.fi -uutisverkkosivulla oli kävijöitä lähes 90 000. Kaikkina alkuvuoden kuukausina keskikävijämäärä on ollut lähes 70 000. Tammi-kesäkuussa (1.1.-21.6.) 2017 kävijämäärät ovat kasvaneet lähes 60 % vuoden 2016 vastaavaan ajanjaksoon nähden.

Päätoimittaja Sari Savelan mukaan keskeisimmät syyt kävijämäärän kasvuun ovat laadukkaan uutismäärän lisääminen ja hyvä uutiskevät. Maaliskuussa erityisen luettuja olivat tasa-arvoisen avioliittolain voimaantuloon liittyneet artikkeli, joita julkaistiin useita. Myös keväällä ilmestynyt Harhaanjohtajat -kirja poiki laajasti luettuja artikkeleita. Lukijoita kiinnosti myös Patrick Tiaisen eron syyt ja Ranskan sananvapauden rajoittaminen – ei hymyileviä Down-lapsia televisioon. Kevätkauden luetuimpiin teksteihin kuului myös Tapio Puolimatkan blogi ”Miksi arkkipiispa keskeytti Leif Nummelan puheen geneettisistä orvoista?” Puolimatkan ohella luetuimpia blogisteja ovat olleet Eero Junkkaala ja Pekka Reinikainen.

Dei, retroäijät, neliöb. 18.-24.6.

Seurakuntalainen on perustettu vuonna 2010 kuuden kristillisen mediatalon yhteistyönä. Seurakuntalaisen yhteistyökumppanit ovat Medialähetys Sanansaattajat, Elämä-lehti, radio Dei, Ristin voitto, Sana-lehti, Suomen viikkolehti ja Uusi tie -lehti. Sivuston kustantaja on Perussanoma Oy.

Seurakuntalaisen tarkoitus on tarjota lukijoille laajasti kristillisiä uutisia maksutta verkossa. Seurakuntalaisessa kristilliset mediat yhdistävät ainutlaatuisella tavalla voimansa tuottaen monipuolisesti kristillisen kentän uutisia kentälle. Aikaisemmin vastaavaa yhteistä foorumia ei ole ollut.