Seurakunta tarjoaa pikadeittejä sinkuille

 

Kevättä rinnassa ja pikadeittejä seurakunnassa. Jyväskylässä seurakunta on liikkeellä tosimielellä ja järjestää illan vastakkaista sukupuolta kaipaaville sinkuille.

Huhtasuon seurakuntakeskuksessa 27.5. järjestettävässä illassa toiselta puoliskolta voi kysyä vaikkapa työstä, harrastuksista tai asuinpaikasta.

Jos juttutuokion perusteella saatu vaikutelma on kiinnostava, deittikorttiin pistetään merkintä kyseisestä henkilöstä.

Iltaan otetaan mukaan yhteensä 40 naista ja 40 miestä. Ryhmiä on kaksi, toinen 18-35-vuotiaille ja toinen sitä vanhemmille, joten illassa on seurakunnan mukaan hyvä mahdollisuus tavata omanikäisiä ihmisiä.

Osallistuja saa rintaansa deittikortin ja kyltin, jossa voi olla joko oma nimi tai nimimerkki.

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

Naiset istuvat pöydissä paikoillaan ja miehet siirtyvät vuorollaan juttelemaan kolmisen minuuttia kunkin naisen kanssa, kerrotaan seurakunnan verkkosivuilla.

Mies ja nainen ruksaavat toisensa
 
Jos sekä mies että nainen ovat ruksanneet deittikorttiin toisensa, järjestäjät lähettävät jälkeenpäin sähköpostissa toisen yhteystiedot mahdollista jatkoa varten.

Jyväskylän seurakunnasta kerrotaan, että deitti-ilta on turvallinen ja luonteva tapa kohdata toisia sinkkuja. Aikaa on varattu myös vapaaseen seurusteluun ja tarjolla on pikkunaposteltavaa sekä live-musiikkia.

Deitti-ilta Jyväskylän seurakunnan sivuilla