Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Sanansaattajien nimi muuttui

 

Juha Auvinen julisti Forssan Medialähetyspäivillä

Radiolähetysjärjestö Sanansaattajat on nyt Medialähetys Sanansaattajat. Uusi nimi otettiin käyttöön Medialähetyspäivillä Forssassa tänään.

– Medialähetys Sanansaattajat kuvaa entistä paremmin työmme laaja-alaisuutta. Radion rinnalla keskeisiä välineitämme ovat satelliittitelevisio, internet ja sosiaaliset mediat. Haluamme, että nimessä edelleen säilyvät ydintehtäväämme kuvaava sana lähetys ja pian 40 vuotta käytössä ollut nimi Sanansaattajat, kertoi medialähetysjohtaja Juha Auvinen.

Nimenmuutos on osa Medialähetys Sanansaattajien laajempaa muutosprosessia. Yhdistyksen säännöt ja toimintarakenne ovat uudistuneet, ja loppuvuodesta otetaan käyttöön uusi visuaalinen ilme, mukaan lukien uudistettu logo. Nimen lyhenne on vastaisuudessa Sansa.

– Yhä useammat kuuntelevat radiota, katselevat televisiota ja käyttävät internetiä, ja siksi ihmisille tulee viedä evankeliumia näillä heille tutuilla välineillä. Sähköinen media tuo evankeliumin tehokkaasti mahdollisimman monen ihmisen ulottuville, sanoi Juha Auvinen Medialähetyspäivillä.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Medialähetyspäivillä toimitettua ohjelmaa voi kuunnella Radio Deistä lauantaina 9.6. ja sunnuntaina 10.6. kello 16-18.

 

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa