Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Sanansaattajien hyvä viime vuosi mahdollistaa työn kasvun Aasiassa

 

Radiolähetysjärjestö Sanansaattajien tuotot ylittivät viime vuonna ensimmäistä kertaa 3 miljoonaa euroa. Kokonaistuotto oli lähes 3,2 miljoonaa euroa, jossa oli kasvua edellisvuoteen verrattuna 10,8 prosenttia. Lähetysjohtaja Juha Auvinen iloitsee, että kaikki vuodeksi 2011 budjetoidut ulkomaiset sitoumukset saatiin hoidettua ja uudet hankkeet aloitettua suunnitelmien mukaisesti. Työ laajeni erityisesti Aasiassa.

– Myönteinen taloudellinen kehitys tukee Sanansaattajien strategiaa. Tavoitteenamme on viedä evankeliumi kahden miljardin ihmisen ulottuville vuoteen 2015 mennessä. Suuntaamme työtä erityisesti Aasiaan kansoille, joilla on kaikkein huonoimmat mahdollisuudet kuulla evankeliumi, samoin kuin suurkaupunkeihin, Juha Auvinen sanoo.

Vuoden 2011 tuotosta noin 40 prosenttia oli yksityistä vapaaehtoista kannatusta, 37 prosenttia seurakuntien talousarvioavustuksia ja 16 prosenttia seurakuntien vapaaehtoista kannatusta.

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

Kristillistä mediatyötä jo 42 kielellä

Sanansaattajien tekemä kristillinen mediatyö laajeni viime vuonna erityisesti naisten ja lasten parissa Aasiassa. Järjestö ryhtyi tukemaan indonesian- ja tamilinkielisiä naisten radio-ohjelmia sekä arabian- ja farsinkielisiä lasten televisio-ohjelmia.

Tänä vuonna järjestö on alkanut tukea uusia, suurkaupunkien asukkaille suunnattuja radio-ohjelmia thain ja japanin kielillä sekä naistenohjelmia gujaratin kielellä Intiassa, khmerin kielellä Kambodžassa ja turkin kielellä.

Sanansaattajat tukee kristillisiä radio-ohjelmia kaikkiaan 42 kielellä ja satelliittitelevisiotyötä kolmella kielellä. Työn painopisteenä on erityisesti Atlantilta Tyynellemerelle ulottuva, leveyspiirien 10 ja 40 välinen alue.

 

 
Sansa artikkeliban.12.2.- MJa