Sanan Suvipäivillä rakennetaan rukouksen siltaa

 

Salomon ja Priya Pamedipamula tuovat Sanan Suvipäiville terveisiä Intiasta. He tekevät työtä Intiassa orpojen, slummilasten ja leskien auttamiseksi.

Kansainvälistä väriä Sanan Suvipäiville 16.-18.6. Imatralle tuovat Salomon ja Priya Pamidipamula Intiasta. He kertovat työstään orpojen ja leskien parissa ja evankeliumin etenemisestä kotimaassaan vainojenkin keskellä.

Kansan Raamattuseura kanavoi heidän työlleen tukea Suomesta. Yhteistyön turvin Andrha Pradeshiin osavaltioon on rakennettu orpokoti. Lisäksi avun piirissä on leskiä ja slummilapsia. Priya on itse orpo ja joutunut kokemaan häpeän, joka orpouteen Intiassa liitetään. Omat kokemukset ovat antaneet Priyalle syvän halun auttaa lapsia. Intian työn kautta tuetaan myös kymmeniä pastoreita ja pyhäkoulunopettajia. Suomessa Priya ja Salomon haluavat kiittää tukijoita, vahvistaa rukousyhteyttä ja tuoda rohkaisevia uutisia työstä.

Pastori Ville Kajan (oik) toi rippikouluryhmänsä Suvipäivien valmistelutalkoisiin. Leevi Korhonen näyttää, että riparilaisilta löytyy ruista ranteesta.

Imatralla kaikki on valmista vieraita varten. Juhlateltat on pystytetty talkoovoimin Vuoksen varrelle Imatrankosken urheilukentälle.

Radio Dei Jumis

Kirkkoherra Arto Marttinen toivottaa kaikki tervetulleiksi juhlille, joiden teemana on armo karjalaisittain: Sie kelpaat!

– Toivon, että jokainen voisi täällä kuulla viestin, että sinä kelpaat. Saamme niin usein kuulla siitä mihin pitäisi riittää ja millaista mittaa täyttää. Jeesus on kelpaamisemme perusta. Ja toivon, että myös Jeesus kelpaa jokaiselle.

– Sinä kelpaat, koska sinut on rakastettu kelvolliseksi ja sinusta on maksettu hinta, evankelista Ilkka Puhakka kiteyttää oman sanomansa Suvipäivien Majataloillassa. Illassa laulaa Jippu ja pastori Jukka Jämsén avaa tietä rukouksen maailmaan.

Psykoterapeutti, kirjailija Saara Kinnunen pohtii puheevuoroissaan sitä, miten ottaa vastaan ja elää todeksi kelpaamisen sanoma sekä isän merkitystä elämässämme. Päätoimittaja Heli Karhumäki käsittelee samoja teemoja sekä turvallisuuden ja hyvinvoinnin kysymyksiä vieraidensa kanssa SanaForumeissa. Keskustelemassa ovat muiden muassa piispa Seppo Häkkinen, Teuvo V. Riikonen ja Jippu sekä monia paikallisia vaikuttajia.

Suvipäivillä voi myös päivittää tietojaan Raamatusta. Pääohjelman rinnalla on tarjolla non-stop opetussarja, jossa käydään läpi Uusi testamentti evankeliumeista Ilmestyskirjaan. Tapahtumassa otetaan vauhtia myös joulukuuksi Turkuun valmistella olevaan Kristuspäivään.

Tapahtumassa konsertoivat Jippu sekä Edu Kettunen ja Tommi Kalenius.  Avajaisillan konsertissa esiintyvät Gospelkuorot Sound of Faith ja Akasia sekä Vuoksen Mieslaulajat. Pekka Laukkarinen konsertoi lapsille.

Tapahtuma päättyy juhlamessuun, jossa liturgina on piispa Seppo Häkkinen, keskustelusaarnasta vastaavat kirkkoherra Arto Marttinen ja pastori Kaisa Tuikkanen. Musiikkivieraana on Amerikan Suomi-konferenssin kuoro.

Suvipäiviä edeltää KRS Koulutuspalvelujen järjestämä seminaari, jossa teemana on seurakunnan kasvu, sen edellytykset ja esteet. Alustajina ovat hiippakuntasihteeri Jukka Jämsén ja Saara Kinnunen. Kangasniemen seurakunnan hyvistä kokemuksista kertoo kappalainen Pirkka Sieviläinen.

Sanan Suvipäivät 2017 vietetään Imatralla 16.-18.6.

Tallenna

Tallenna

Tallenna