Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Sana Soi -iltoja Tampereella 20 vuotta

 

Sairaalateologi Tuula Portin juhlistaa Sana Soi -iltaa Tampereella15. syyskuuta.

Suomen Raamattuopisto (SRO) ja Tampereen tuomiokirkkoseurakunta ovat järjestäneet Sana Soi –iltoja Tampereella Finlaysonin kirkossa jo kahdenkymmenen vuoden ajan.
SRO:n julistustyöntekijä Pertti Kallio vastaa illoista ja juontaa ne tamperelaisen yrittäjän Sointu Langin kanssa. Tilaisuuksien esiintyjinä on eri elämänalueiden asiantuntijoita, vaikuttajia ja taiteilijoita. Kallio kertoo iltojen tarkoituksena olevan välittää valoisaa uskoa ja evankeliumia.

– Meillä on neljän E:n resepti. Illat ovat eteneviä ja hyvin suunniteltuja, elämänmyönteisiä, evankeliumia välittäviä henkilökohtaisella tasolla ja elämyksellisiä, Kallio kertoo.

Juhlavuoden päätapahtuma järjestetään Finlaysonin kirkossa 15.syyskuuta klo 18.00 teemalla juhlan aika. Tapahtumassa ovat mukana muun muassa sairaalateologi Tuula Portin ja tuomiorovasti Olli Hallikainen. Musiikkia esittävät Jaana Pöllänen ja Ville Uusitalo säestäjänä Maila Böhm.

Lokakuun illassa ovat mukana urheilukirurgi, ortopedi Sakari Orava ja muusikko Samuli Saarinen. Marraskuussa puhuu yritysvalmentaja Lari Junkkari ja musiikkia esittää paikallinen kuoro Tulikukot Maisa Rautelon johdolla. Joulukuussa paikalla on piispa Matti Repo ja viihdemuusikko Teppo Ruohonen.

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

Sana Soi -illat alkoivat Pauli Tuohiojan ideoimana vuonna 1991 Kauniaisissa, jossa vakiojuontajana on toiminut Anne Pohtamo. Satunnaisesti iltoja järjestetään myös muissa seurakunnissa.