Lähetystyö: Lähellä Jeesusta viisi vuosikymmentä – tärkeintä lähetysjärjestölle ei ole lähetystyö vaan evankeliumi Ihmisiä ja ilmiöitä: Tekoäly nyt ja tulevaisuudessa

Rukous ja ylistys jatkunut yhdysvaltalaisessa yliopistossa jo useita päiviä – TikTokissa #asburyrevival-hashtagilla lähes 57 miljoonaa näyttökertaa

 

TikTokissa on julkaistu useita videoita Asburyn ympärivuorokautisesta rukouksesta ja ylistyksestä.

Kentuckyn Asburyn yliopiston herätys on noussut viraali-ilmiöksi TikTokissa. Ihmiset matkustavat tuhansien kilometrien päästä osallistuakseen ympärivuorokautiseen rukoukseen ja ylistykseen.

Kentuckyläisen yliopiston kappelissa pidetty jumalanpalvelus on paisunut taukoamattomaksi rukous- ja ylistyssessioksi, jota kutsutaan jo Asburyn herätykseksi.  Ihmiset matkustavat tuhansia kilometrejä osallistuakseen siihen nähtyään TikTokissa leviäviä videoita, uutisoi NBCnews.

Tapahtuma alkoi Asburyn yliopiston kappelissa 8. helmikuuta tavallisena hartaushetkenä, jossa laulettiin, rukoiltiin ja jossa pidettiin saarna. Jotkut opiskelijat jäivät paikalle ja iltaan mennessä kappeliin oli kerääntynyt yhä enemmän ja enemmän opikselijoita. Kymmenen päivää myöhemmin tilaisuus jatkuu edelleen, kun ihmiset rukoilevat ja ylistävät taukoamatta päivin ja öin.

IK-opisto Neliöb. 18.-31.3.

Asburyn rukous- ja ylistyshetkestä laitetut päivitykset sosiaaliseen mediaan ja erityisesti TikTokiin ovat houkutelleet paikalle ihmisiä eri puolilta Yhdysvaltoja. Tämän artikkelin julkaisuhetkellä hashtagilla #asburyrevival oli TikTokissa yli 56 miljoonaa katselukertaa.