Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Rukous ja ylistys jatkunut yhdysvaltalaisessa yliopistossa jo useita päiviä – TikTokissa #asburyrevival-hashtagilla lähes 57 miljoonaa näyttökertaa

 

TikTokissa on julkaistu useita videoita Asburyn ympärivuorokautisesta rukouksesta ja ylistyksestä.

Kentuckyn Asburyn yliopiston herätys on noussut viraali-ilmiöksi TikTokissa. Ihmiset matkustavat tuhansien kilometrien päästä osallistuakseen ympärivuorokautiseen rukoukseen ja ylistykseen.

Kentuckyläisen yliopiston kappelissa pidetty jumalanpalvelus on paisunut taukoamattomaksi rukous- ja ylistyssessioksi, jota kutsutaan jo Asburyn herätykseksi.  Ihmiset matkustavat tuhansia kilometrejä osallistuakseen siihen nähtyään TikTokissa leviäviä videoita, uutisoi NBCnews.

Tapahtuma alkoi Asburyn yliopiston kappelissa 8. helmikuuta tavallisena hartaushetkenä, jossa laulettiin, rukoiltiin ja jossa pidettiin saarna. Jotkut opiskelijat jäivät paikalle ja iltaan mennessä kappeliin oli kerääntynyt yhä enemmän ja enemmän opikselijoita. Kymmenen päivää myöhemmin tilaisuus jatkuu edelleen, kun ihmiset rukoilevat ja ylistävät taukoamatta päivin ja öin.

KRS Krito 10.-23.6.

Asburyn rukous- ja ylistyshetkestä laitetut päivitykset sosiaaliseen mediaan ja erityisesti TikTokiin ovat houkutelleet paikalle ihmisiä eri puolilta Yhdysvaltoja. Tämän artikkelin julkaisuhetkellä hashtagilla #asburyrevival oli TikTokissa yli 56 miljoonaa katselukertaa.