Remu haki herätyssaarnaajalta apua jalkansa parantamiseen

 

Remu Aaltosen rumpujalka toimii jälleen.

Hurriganesin keulahahmona tunnettu Remu Aaltonen sanoo katkenneen akillesjänteensä parantuneen hänen vierailtuaan seurakunnan kokouksessa, jossa rokkari toivoi rukousta jalkansa puolesta.

Remu päätti vierailla kipeytyneen jalkansa kanssa seurakunnan tilaisuudessa Vantaalla serkkunsa pyynnöstä. Seurakunnassa oli vierailemassa tanskalainen evankelista Claus Möller.

– Serkku soitti mulle ja sanoi, että nyt äkkiä tänne, täällä on erikoinen äijä. Multa oli jalka pamahtanut, ja ajattelin, että mikähän siinä on. Se turposi ja oli kuin jorinin juuret. Lekuri sanoi, että sieltä oli mennyt poikki akillesjänne.

Tre Helluntaisrk 14.-18.4. neliöb, MJa

– Mä ajattelin, että nyt pitää mennä sinne [seurakuntaan], jos se laittaa ton jalan kuntoon, Remu kertoi Timo Närhen haastattelussa Sateet lähetä -ohjelmassa.

”Mumisi kuin kuuma peruna suussa”

Remu kuvaa Claus Möllerin lyhyen rukoustuokion kulkua persoonalliseen tapaansa.

– Tanskalainen äijä mumisi ihan kuin olisi ollut kuuma peruna suussa ja piti kättä mun jalan päällä. Sitten se sanoi, että nyt se on hyvä. Mä sanoin, että ”aamen, aamen, halleluja”.

Jalkapuolena tilaisuuteen saapunut Remu kipusi rukoushetken päätyttyä seurakunnan eteen soittamaan rumpuja – parantunut jalka kumautteli bassorumpua.

– Mä unohdin kokonaan, että ton jalanhan piti olla on kipeä – sehän toimi kuin väärä raha – ja menin soittamaan. Se toimi!

”Niin monta eri reittiä”

Remu kertoi Sateet lähetä -haastattelussa myös äitinsä merkityksestä uransa ja elämänsä valinnoissa.

– Mutsi on ihmeissäään, miten hänen lapsilleen käy näin huonosti, vaikka hän uskoo ja rukoilee – toinen menee sinne ja toinen tänne. Ja sitten äiti mielessään ajattelee, mitä pahaa hän on tehnyt, mutta ei se aina johdu siitä. Täällä on niin monta eri reittiä, mitä ihminen voi kulkea – ja se valinta on aina tietenkin oma.

Sateet lähetä -ohjelma kuullaan Radio Deissä torstaisin kello 19.15-20.15.

 
Radio Dei Radiot_fi