Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Radio Dei tuo suorat aamulähetykset kaupunkien toreille

 

Mika Karola, Mikael Juntunen ja Sami Asp tuovat Radio Dein kesäkuussa kaupunkien toreille.

Suomen tunnetuin kristillinen media Radio Dei jalkautuu kesällä kahdeksi viikoksi tien päälle. Rovaniemeltä 10. kesäkuuta alkava #Herätys-kesäkiertue nähdään kymmenen paikkakunnan toreilla 10.–21. kesäkuuta.

Kesäkiertueen ohjelmassa on kullakin paikkakunnalla suora #Herätys-aamulähetys, jonka juontaa kiertueen isäntä Mikael Juntunen. Lähetykseen kutsutaan paikallisia vieraita ja puhutaan alueen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Jokaisessa aamulähetyksessä tutustutaan lisäksi paikalliseen Tiekirkkoon.

Tapahtumat ovat ennen kaikkea tapaamispaikkoja, joissa kanavan vanhat ja uudet kuuntelijat pääsevät tutustumaan Radio Dein toimintaan. Ohjelmassa on aina aamulähetyksen jälkeen Road Show, jossa esitellään radion toimintaa ja haastatellaan paikallisia ihmisiä.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Tärkeä osa #Herätys-kesäkiertuetta on musiikki. Siitä vastaavat innostavalla meiningillään gospellaulaja Mika Karola ja kitaristi-laulaja Sami Asp. Kiertueella julkaistaan myös Mika Karolan Armon saanut syntinen -levy. Kiertuelavalla nähdään lisäksi paikallisia artisteja.

Radio Dein aamujuontaja Mikael Juntunen kertoo, että kiertueen aikana radiokanava haluaa tulla toreille ja turuille tapaamaan sekä kuuntelijoitaan että yhteistyökumppaneitaan.

– Teemme tunnetuksi Suomen ainoaa valtakunnallista kristillistä radiota ja etsimme samalla uusia kuuntelijoita ja yhteistyökumppaneita. Toivotamme kaikki seurakunnat ja kristilliset yhteisöt tervetulleeksi tapaamaan radioväkeä.

– Radio Dein kesäkiertue on rento kesätapahtuma, jossa voit voittaa ja fiilistellä, paistatella auringossa ja paiskata kättä tuttujen kesken sekä ennen kaikkea luoda yhteistä tulevaisuutta. Meillähän on nimittäin sama matka ja sama päämäärä, Juntunen perustelee.

Radio Dei on 21 vuoden aikana kasvanut helsinkiläisestä paikallisradiosta suurimmaksi valtakunnalliseksi kristilliseksi mediaksi. Kanavan 25 taajuusalueella asuu yli neljä miljoonaa suomalaista.

Kiertuepaikkakunnat:

10.6. Rovaniemi

11.6. Oulu

12.6. Kokkola

13.6. Vaasa

14.6. Seinäjoki

17.6. Kajaani

18.6. Kuopio

19.6. Joensuu

20.6. Savonlinna

21.6. Keuruu (Juhannuskonferenssi)

Tarkemmat paikat ja kellonajat julkaistaan kesäkuussa Radio Dein verkkosivulla ja Radio Dein Facebook-seinällä.

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)

Aiheet

,