Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Radio auttaa yksinäisiä Aasian suurkaupungeissa

 

Eila Murphy ja Florence Ngu tapasivat medialähetysjärjestö FEBC:n toimistossa Singaporessa.

– Aasiassa elää noin 60 prosenttia maailman väestöstä, mutta vähemmän kuin kahdeksan prosenttia lähetystyöntekijöistä toimii siellä. Mediatyön kautta on hieno mahdollisuus tavoittaa Aasian suurkaupunkeja. Olen itse nähnyt työn vaikutukset matkoillani Aasiassa, kertoo Eila Murphy.

Radiolähetysjärjestö Sanansaattajien lähetystyöntekijä-tutkija Eila Murphy on jo pitkään seurannut Aasian mediakehitystä. Hän työskentelee Aasian suurimman medialähetysjärjestön, Far East Broadcasting Companyn (FEBC) työyhteydessä.

Eri puolilla maailmaa yli miljoona ihmistä muuttaa joka viikko maalta kaupunkiin. Aasialaisista yli puolet asuu kaupungeissa, ja seuraavien 15-20 vuoden aikana arviolta 400 miljoonaa kiinalaista muuttaa kaupunkiin.

Moni kaupunkiin muuttanut on yksinäinen ja pohtii elämän tarkoitusta. Moni myös löytää ystävän radiosta.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Sanansaattajien kesäkeräys tukee Aasian suurkaupungeissa kuultavia kristillisiä radio-ohjelmia japanin, khmerin, mandariinikiinan ja thain kielillä.

Kuuntelijapalaute osoittaa, että ohjelmia kuunnellaan ja ne ovat arvostettuja. Ohjelmat ja kuuntelijoille järjestetyt tapaamiset johdattavat monia myös paikalliseen seurakuntaan.

Lisätietoa

 

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa