Raamattu kannesta kanteen -ohjelma jatkuu viisipäiväisenä vuoden loppuun saakka

 

Leikkausuhka on toistaiseksi selätetty, ja Raamattu kannesta kanteen voi jatkua viisipäiväisenä ainakin vuoden 2019 loppuun.

Keväällä uutisoitiin, että Radio Deissä ja Järviradiossa kuultavan Raamattu kannesta kanteen -ohjelman viides radiointipäivä oli uhattuna.

− Saimme keväällä valtavasti palautetta siitä, miten tärkeäksi Raamattu kannesta kanteen koetaan ja että sitä halutaan tukea myös taloudellisesti, kertoo ohjelmaa kustantavan Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) sidosryhmäpäällikkö Marja Soikkeli.

Hän iloitsee siitä, että yksityis- ja yrityslahjoittajien ansiosta Raamattu kannesta kanteen voi jatkua tämän vuoden loppuun viisipäiväisenä. Vuodesta 1997 jatkuneessa ohjelmassa opettaa Raamattua radiopastori Jukka Norvanto, nykyinen Kylväjän lähetysteologi.

TV7 neliöb. 22.11.-7.12. MJa

− Ohjelma koetaan tärkeäksi, koska se antaa mahdollisuuden Raamatun perusteelliseen opiskeluun kotioloissa, toteaa toimittaja Elina Vaittinen.

Marja Soikkelin mukaan Sansan varoja halutaan suunnata yhä enemmän medialähetystyöhön maailmalla, joten kotimaassa tehtävään työhön tarvitaan kohdennettuja varoja. Ohjelman vuosittainen kokonaiskustannus Radio Deissä ja Järviradiossa on noin 100 000 euroa.

− Kiitos Raamattu kannesta kanteen -ohjelmasta. Tämä on rakkain ohjelmani radiosta. Ohjelma auttoi minua selviytymään vaikeuk­sista. Olen oppinut paljon Jumalan sanasta, ymmärtänyt paremmin elämästä, hyväksynyt asioita, joita en voi muuttaa. Kuuntelen kaikki jaksot joko Deistä tai netistä, kirjoittaa eräs kuuntelija.

 
Sansa artikkeliban 15.11.alkaen,MJa