Tuhannet ihmiset marssivat Jeesukselle Ranskassa

 

Kuva: Marche pour Jesus.

Tuhannet ranskalaiset kristityt kokoontuivat yhtee rukoilemaan, jakamaan Raamattuja ja kertomaan evankeliumia.

Vuosittainen Marche pour Jesus, eli Jeesus-marssi järjestettiin toukokuun lopulla kuudessa eri kaupungissa ympäri maata. Marssien aikana rukoiltiin Ranskan puolesta, jaettiin ranskan-  ja arabiankielisiä Raamattuja, sekä julistettiin evankeliumia julisteiden, laulujen ja keskustelujen avulla.

Marssin järjestäjien mukaan on etuoikeus saada vapaasti julistaa omaa uskoaan.

Sansa neliöb. 3.5.-3.6. MJa

– Maamme on ollut uutisissa viime aikoina poliittisten jännitteiden ja väkivallan takia. Me, ranskalaiset kristityt, kuulemme kansamme ahdistuksen ja uskomme vakaasti, että vastaus näihin tilanteisiin löytyy rukouksesta ja uskosta Jeesukseen Kristukseen, järjestäjien tiedotteessa todetaan.

– Marssi on iloinen ja rauhanomainen todistus elävästä uskosta. Meidän ainoa tavoitteemme on julistaa Jeesuksen rakkautta. Ylistyksen, rukouksen ja sanan julistamisen kautta kristityillä on poikkeuksellinen tilaisuus antaa ihmisille toivoa.

Kaupungit, joissa marssit järjestettiin, olivat Lille, Marseille, Metz, Montpellier, Pariisi and Strasbourg, kertoo Evangelical Focus.

Seurakuntalainen uutisoi aikaisemmin, että Ranskan hengellinen maisema on muuttumassa. Maallistuminen vähentää katolilaisuuden ja juutalaisuuden vaikutusta, mutta samalla ”muut uskonnot” kiinnostavat ihmisiä yhä enemmän.