Polvi notkeaksi kuin Tebow

 

Amerikkalaisen jalkapalloilun kauden tähti Tim Tebow, 25, on paitsi nostanut joukkueensa hyviin peleihin myös innostanut ihmiset rukoilemaan. Kaikki haluavat kiittää voitostaan Jumalaa niin kuin Tebow. Amerikka on saanut Tebow-tartunnan, hehkuttaa ruotsalainen iltapäivälehti Aftonbladet urheilusivuillaan.

Useat jääkiekkoilijat, autourheilijat ja alppihiihtäjä Lindsey Vonn ovat ottaneet mallia Tebow´sta notkistaen toisen polvensa rukoukseen voiton kunniaksi. Jopa laulajatähti Lady Gagan on nähty ”tekevän tebowt”.

Jalkapallosankarin kerrotaan johdattaneen esimerkillään ihmisiä uskoon. Kun joukkue Tebow´n syötöillä eteni 316 jaardia, pelin jälkeen Johanneksen evankeliumin jakeesta 3:16 tuli Google-hakukoneen suosituin raamatunkohta, Baptist News kertoo tiedotteessaan. Tebow oli pari vuotta aiemmin maalannut kasvoihinsa samaisen raamatunkohdan kansallisen jalkapalloliigan NFL:n kiusaksi. NFL kielsi pian pelaajien viestit kasvoista.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

Eikä siinä kaikki. Samassa yhteydessä tuhannet ihmiset löysivät Billy Grahamin evankelioimisjärjestön nettisivut, koska järjestö mainosti tuolloin sivustoaan Googlen sivuilla.

Avoimesti uskostaan julkisuudessa kertova Timothy Tebow on syntynyt Filippiineillä, missä hänen vanhempansa olivat lähetystyössä. Nykyisin Denver Broncosin joukkueessa pelaava Tebow on kunnostautunut pelaajana ja saavuttanut urallaan useita mestaruuksia ja palkintoja.