Ihmisiä ja ilmiöitä: Marita ja Markku Kulmala: Avioliittoleiri muutti elämän tärkeysjärjestyksen   Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Pastori Helena Korhonen Suomen Helluntaikirkon johtajaksi

 

Pastori Helena Korhonen toimii Lappeenrannan helluntaiseurakunnassa. Hänellä on taustaa myös lapsi- ja nuorisotyössä sekä laulujen sanoittajana ja suomentajana.

Helluntaikirkon keulille valittiin ensimmäistä kertaa nainen.

Suomen Helluntaikirkon hallitus valitsi kokouksessaan 12. tammikuuta puheenjohtajaksi pastori Helena Korhosen Lappeenrannan helluntaiseurakunnasta ja varapuheenjohtajaksi pastori Kauko Uusilan Oulun helluntaiseurakunnasta.

Puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja muut toimihenkilöt valitaan vuodeksi kerrallaan. Puheenjohtaja toimii myös Helluntaikirkon johtajana. Helena Korhonen on ensimmäinen Helluntaikirkon johtajan tehtävään valittu nainen.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Helluntaikirkon johtajana toimi edellisellä kaudella pastori Mika Yrjölä Helsingistä.

Hallituksen taloudenhoitajana jatkaa Markku Tuoriniemi ja sihteerinä toiminnanjohtaja Esko Matikainen. Hän johtaa myös hallituksen työvaliokuntaa, johon kuuluvat Korhosen, Uusilan ja Tuoriniemen lisäksi Hannakaisa Shehu ja sihteerinä Sirpa Matikainen.