Park 7 voitti Soulfest-finaalin — pääsee esiintymään yhdysvaltalaisen festivaalin päälavalle

 

Park 7 voitti yhdysvaltalaisen Soulfest -festivaalin järjestämän kilpailun maaliskuussa. Palkintona yhtye pääsee elokuun alussa New Hampshiressa festivaalin päälavalle, ja lisäksi tiedossa on myös studioaikaa Yhdysvalloissa.

— Olen kiitollinen ja sanaton. Kansainvälisen kilpailun voitto on valtava osoitus siitä, millaista luottamusta Park 7 -yhtye nauttii faneiltaan. Lähdemme pää pystyssä kansainvälisen tason artistina Yhdysvaltoihin. Kilpailun voitolla on valtava merkitys paitsi suomalaiselle kristilliselle musiikille myös suomalaiselle musiikkiviennille yleensä, yhtyeen laulaja-kitaristi Miika Lamminmäki kertoo.

Kilpailussa oli kaksi osaa. Ensin järjestäjä valitsi 12 finalistia 70:n kilpailuun hakeneen yhtyeen joukosta. Voittaja valittiin kansainvälisellä yleisöäänestyksellä internetissä. Park 7 osallistui kilpailuun  musiikkivideollaan ”Peace”. Yhtye sai yleisöäänestyksessä murskavoiton: se sai kolme kertaa enemmän ääniä kuin toiseksi tullut artisti.

SRO-PK, neliöb. 18.7.-14.8. MJa

Park 7 on kymmenvuotisen uransa aikana julkaissut kolme albumia, joista kaksi on suomenkielisiä ja yksi englanninkielinen. Park 7 on Suomen kansainvälisesti menestynein kristillinen yhtye. Se on konsertoinut niin Suomessa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Englannissa, Virossa kuin Venäjälläkin.

Soulfest on yksi Yhdysvaltojen suurimmista ja arvostetuimmista kristillisen musiikin festivaaleista. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1998. Yksikään suomalainen yhtye ei ole aiemmin esiintynyt The Soulfest -festivaaleilla.