Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Päätoimittajat Seurakuntalainen.fi:n kolumnisteiksi

 

Seurakuntalaisen yhteistyösopimusta oli allekirjoittamassa monta päätoimittajaa. Nyt päätoimittajien puheenvuoroja voi lukea uudelta kolumnipalstalta.

Seurakuntalainen.fi:n kolumneja kirjoittaa syksyllä suuri joukko kristillisten lehtien päätoimittajia. Uutispalvelun kolumnipalstalla julkaistaan huomisesta keskiviikosta alkaen joka viikko kolumni, jonka kirjoittajana on joku maamme kristillisen mediakentän päätoimittajista.

Seurakuntalaisen kolumnipalstalla julkaistaan päätoimittajien puheenvuoroja, jotka Seurakuntalaisen toimitus arvioi merkittäväksi kannanotoiksi tai keskustelun herättäjäksi. Samalla Seurakuntalaisen lukijoille tarjoutuu mahdollisuus ottaa kantaa esiin nostettuun puheenvuoroon.

– Seurakuntalaisen kolumnipalstalla julkaistaan eräänlainen viikon pääkirjoitusnosto. Päätoimittajien puheenvuoroilla on verkossa ilmestyessään myös uutisarvoa, sillä pääkirjoitukset ovat luettavissa Seurakuntalaisessa ennen printtilehden ilmestymistä, kertoo Seurakuntalainen.fi:n päätoimittaja Kai Kortelainen.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Kortelaisen mukaan Seurakuntalaisen kolumnipalstaa ei kuitenkaan valjasteta yksinomaan lehdissä julkaistaville pääkirjoituksille. Kolumnipalstalla ilmestyy myös päätoimittajien laatimia puheenvuoroja, joita ei printtimediassa julkaista lainkaan vaan kirjoitukset on laadittu yksinomaan Seurakuntalaista varten. Tällainen on esimerkiksi huomenna keskiviikkona uudistuneen kolumnipalstan avaava Leevi Launosen kolumni, jossa Ristin Voitto -lehden päätoimittaja aikoo puhua uusateistisen ajattelun kasvavasta mediatilasta.

Seurakuntalainen.fi:n julkaisuyhteistyössä on mukana joukko kotimaisia kristillisiä mediataloja. Kolumnipalstalla julkaistavat pääkirjoitukset valitaan julkaisuyhteistyössä mukana olevien medioiden päätoimittajien kirjoituksista.

Kirjoittajajoukossa ovat mukana päätoimittajat Hannu Nyman, Sana-lehdestä,  Leevi Launonen RV:stä, Leif Nummela Uudesta Tiestä, Juha Auvinen Lähde-lehdestä, Timo Junkkaala Elämään-lehdestä, Hannu Lahtinen Suomen Viikkolehdestä ja Kirsi Rostamo Radio Deistä.