Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Pääsiäisen tunnelmaan voi virittäytyä Ihmisen poika -pääsiäisnäytelmän parissa Vivamossa tai televisioidun Via Dolorosa -konsertin äärellä

 

Artistit valmistautuvat Via Dolorosa -konserttiin.

Vivamon Raamattukylän Ihmisen poika -pääsiäisnäytelmä kuljettaa katsojan Hoosianna-huudoista tyhjän haudan äärelle. Pääsiäisen tapahtumia käydään läpi myös Via Dolorosa -konsertissa, joka esitetään televisiossa pitkäperjantaina.

Vivamon Raamattukylässä Lohjalla esitetään Ihmisen poika -pääsiäisnäytelmää pääsiäisviikolla vielä pitkäperjantaina ja pääsiäislauantaina. Näytelmä vie katsojan suoraan pääsiäisen tapahtumien keskelle. Palmusunnuntain riemusaatosta ristinkuolemaan ja ylösnousemuksen iloon.

Hiljaisen viikon kaoottisissa tapahtumissa toteutuu Jumalan ihmeellinen pelastussuunnitelma. Jeesuksen rakkaus murtautuu esiin Golgatan keskimmäisellä ristillä. Elämä voittaa kuoleman. Anteeksianto ja armo annetaan lahjaksi.

SEKL neliöb. 13.-16.6.

Medialähetysjärjestö IRR-TV:n tuottaman Via Dolorosa -konsertin ensiesitys on televisiossa pitkäperjantaina klo 19.45. Konsertti esitetään uusintana ensimmäisenä ja toisena pääsiäispäivänä.  Konsertti tarjoaa runsaan kattauksen pääsiäisen aikaan kuuluvaa lauluohjelmistoa. Ohjelmistossa ovat muun muassa laulut: Via Dolorosa, Above all, Ain’t No Grave, The Prayer, Ristin muotoinen rakkaus, You Rise Me Up, Hosanna ja Oh Happy Day. Konsertin solisteina ovat Ida Elina, Roberto Brandao ja Sara Hirvonen.