Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Oxfordin professori viikonloppuna Suomeen

 

John Lennox käsittelee juuri suomennetussa kirjassa kristinuskon vastaväitteitä.

Oxfordin yliopiston matematiikan professori ja kristinuskon puolustaja John C. Lennox saapuu viikonloppuna Suomen-kiertuelleen. Perjantaina hän keskustelee uskontotieteen professori Matti Kamppisen kanssa Helsingissä aiheesta Has Science buried God? (Onko tiede haudannut Jumalan?). Kansanlähetysopistolla Ryttylässä hän pitää lauantaina kaksi luentoa tieteestä ja uskosta.

Perjantain keskustelutilaisuus käydään Helsingin yliopiston päärakennuksella (sali 1) kello 14-16. Keskustelutilaisuuden järjestäjä Veritas Forum -verkosto odottaa yleisöä paikalle samassa määrin kuin kaksi vuotta sitten, jolloin William Lane Craigin ja Kari Enqvistin välistä keskustelua seurasi 300 henkeä.

Apologiaforum-tapahtumassa Ryttylässä John Lennox pitää lauantaina 26.4. kaksi luentoa. Ensimmäisen aiheena on ”Tieteen mahdollisuudet ja rajat” ja toinen käsittelee uskon ja tieteen suhdetta. Luennot pidetään kello 13 ja 18.

Perheniemi neliöb. 13.-19.5.

Lennoxin kirja ”Tähtäimessä Jumala. Miksi uusateistit osuvat harhaan?” (Uusi Tie 2014) on juuri ilmestynyt suomeksi. Sen on kääntänyt Jasu Markkanen.

John Lennox on väitellyt julkisesti muun muassa uusateistien Richard Dawkinsin ja Christopher Hitchensin kanssa.

 
artikkelibanneri Uusi Tie