Outoa seksuaalivalistusta koulussa

 
seksuaalivähemmistöt

Kuvituskuva: Istockphoto

Yritys häivyttää se tosiasia, että ihmisiä on kahta sukupuolta, olisi pelkästään huvittava, ellei sitä tehtäisi aivan tosissaan ja ellei se vaikuttaisi niin hämmentävästi lapsiin ja nuoriin.

Valitettavasti se ei ole ainoa käynnissä oleva luomisjärjestyksen vastainen projekti. Jo vuosia on useissa kouluissa annettu seksuaalisesta identiteetistä ja käyttäytymisestä hyvin kummallista valistusta.

Väestöliiton ja Seta ry:n kanssa suunnitellussa ohjelmassa on esitelty mm. polyamoriaa eli sitä että avioliiton omaisissa suhteissa voi olla yhtä aikaa useamman henkilön kanssa eikä ole väliä sillä, mitä sukupuolta kumppanit ovat. ”Outohomo menee kouluun” –nimisen esityksen pitäjä, on eräässä lehtikirjoituksessa esitellyt itsensä homoksi haukutuksi koulukiusatuksi, joka myöhemmin on ollut parisuhteessa naisen kanssa – joka sukupuolen korjaamisen jälkeen on muuttunut mieheksi. Ohjelmaa on esitetty yli 100 koulussa eri puolilla Suomea, sitä on tukenut Suomen kulttuurirahasto ja se on saanut Suomen Seksologisen seuran ” Vuoden valopilkku ” –palkinnon ” seksuaalisen hyvinvoinnin valovoimaisesta edistämisestä.”

Radio Dei Jumis

Erään kunnan kunnanvaltuutettuna toiminut lääkäri, joka on vuosia toiminut myös koululääkärinä, puuttui asiaan. Kävi ilmi, etteivät useimmat rehtorit eivätkä oppilaiden vanhemmat olleet lainkaan tietoisia siitä, millainen vierailu koulussa oli tapahtunut. Valtuustoaloitteessa lääkäri esitti huolestumisensa kouluissa annettavan seksuaalivalistuksen laadusta. Hän arvioi, että esityksen pitäjä hoidatti esityksissä omia seksuaalisia ongelmiaan. Valtuustoaloite katsottiin aiheettomaksi.

Otsikkoa korjattu 1.12. klo 9.40

 

 
Perusta artikkeli