Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Nuotta toteuttaa Tosi rakkaus odottaa -vihkojen uusintapainoksen

 

Suomessa rippikoulu- ja nuorisotyössä laajasti käytetyistä Tosi rakkaus odottaa -vihkoista otetaan niiden merkittävän suosion vuoksi uusintapainos. Painoksen toteutuksesta ja tilausten toimituksesta vastaa Nuotta-nuortenmedia.

Tosi rakkaus odottaa -materiaali käsittelee ihmisläheisesti ja nuorten näkökulmasta kysymyksiä liittyen seurusteluun, seksiin, avioliittoon, sukupuolietiikkaan, rakkauteen, itsetyydytykseen ja muihin nuorten elämää koskettaviin aiheisiin. Sisältö perustuu vankasti Raamattuun, ja tavoitteena on tutustuttaa nuori siihen, mitä Jumalalla on sanottavaa seksuaalisuutta ja rakkautta koskettavista aiheista.

40-sivuisen vihkon on toteuttanut iso joukko suomalaisia kristillisiä toimijoita monista eri kirkkokunnista. Mukana on ollut niin luterilaisia, vapaakirkollisia, helluntailaisia, adventisteja, baptisteja kuin metodistejakin. Lisäksi vihkoa ovat olleet toteuttamassa useat kristilliset palvelujärjestöt kuten Missionuoret, Aslan ja Sanansaattajat sekä useat suomalaiset oppilaitokset, kuten Karkun, Loimaan ja Kauhajoen evankeliset opistot.

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Nuotta odottaa valmista 10 000 kappaleen erää painotalosta viikon 27 loppuun mennessä, minkä jälkeen kiinnostuneet järjestöt, kirkkokunnat ja yksityishenkilöt voivat tilata vihkoja edulliseen hintaan.

Vihkoja myydään ulos niin lähellä painokustannusten hintaa kuin vain mahdollista. Nuotan mukaan tärkeintä on, että Raamattuun sitoutuvaa seksuaalikasvatusmateriaalia saadaan toimitettua kaikille siitä kiinnostuneille myös tulevaisuudessa.

Lisätietoa Tosi rakkaus odottaa -materiaalista sekä vihkojen tilausohjeet ja -hinnat Nuotta.comista.