Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Nuotta julkaisi Kotimaa24:n poimimat artikkelit vapaaseen levitykseen

 

Nuotta-nuortenmedia on julkaissut vapaaseen levitykseen artikkelit, joista Kotimaa24-verkkomedia on esittänyt poimintoja. Nuotan tavoitteena on antaa kaikille mahdollisuus tehdä itse omat johtopäätöksensä ja tutustua Nuotan julkaisemaan rippikoulumateriaaliin ilman välikäsiä. Artikkeleihin voi tutustua Nuotan sivuilla osoitteessa Nuotta.com.

Nuotan toimituksessa todettiin, että on erittäin tärkeää, että ihmiset voivat verrata uutisoinnin sisältöä Nuotan materiaalin sisältöön. Artikkelien julkaisuun päädyttiin erityisesti sen jälkeen, kun kävi ilmeiseksi, että lähes kukaan asiaan liittyvää uutisointia kommentoinut ei ollut lukenut alkuperäisiä artikkeleja, vaan teki johtopäätöksiä toisen käden tietojen varassa.

Ripari-Nuottaa on käytetty ja käytetään rippikoulumateriaalina sitä tilanneiden paikallisseurakuntien rippikouluissa sekä herätysliikkeiden rippikouluissa. Lehden tavoitteena on antaa nuorille mahdollisuus kohdata toisia nuoria kristillisellä sanomalla ja saada heidät pohtimaan, mitä elämän perimmäiset kysymykset heille merkitsevät.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Artikkeleihin voi tutustua itse Nuotta.comissa.