Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Nuotta.com mukana neljättä kertaa Uneton48 -lyhytelokuvakilpailussa

 

Nuotan uudessa lyhytelokuvassa käsitellään ihmiskunnan tulevaisuutta.

Nuotta.comin tiimi osallistui jälleen kansalliseen Uneton48 lyhytelokuvakilpailuun. Nuotan elokuvissa on nähtävissä selkeä kristillinen pohjavire, mutta Raamattua ei haluta tuputtaa.

Uneton48-lyhytelokuvakilpa järjestettiin Suomessa viidettä kertaa. Kilpailuun osallistuvien joukkueiden täytyy tehdä lyhytelokuva annettuna aikana kahdessa vuorokaudessa alusta loppuun asti. Jokaiselle joukkueelle arvotaan tyylilaji, ja kaikille joukkueille annetaan yhteiset pakolliset elementit.  

Nuotta-tiimin elokuva ”U30K1UL3” kuvattiin Lempäälän luonnonmaisemissa perjantaista sunnuntaihin 24.-26.5.2013 Perjantai-iltana genreksemme arvottiin science fiction, ja pakollisiksi elementeiksi saatiin sakset, keksijähahmo nimeltä Lyyti tai Luukas, ja jokin tunnistettava sanonta.    

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Miltä elokuvanteko nuorista tuntui? Entä miten kaikki onnistuttiin toteuttamaan niin lyhyessä ajassa? Katso upea lopputulos ja lue lisää viikonlopusta Nuotan artikkelista Nuotta.com mukana neljättä kertaa Uneton48 -lyhytelokuvakilpailussa!

Teksti: Nuotta-tiimi