Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Amnesty valjasti Päivi Räsäsen kampanjansa antimannekiiniksi

 

Amnesty on kuvittanut kampanjansa verkkosivuillaan Päivi Räsäsen suurikokoisella kuvalla.

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin Suomen osasto on aloittanut verkossa kampanjan, jota kristillisdemokraateissa pidetään hyökkäyksenä sisä- ja kirkkoministeri Päivi Räsästä (kd) vastaan. ”Hyvä Päivi Räsänen, kuuluvatko syyttömät lapset poliisivankilaan?” kysyy Amnesty verkkosivuillaan keräten nimiä Räsäsen vastaiseen vetoomukseen.

Amnesty International on henkilöinyt maahan tulevien lasten säilöönottoa vastustavan kampanjansa vahvasti ministeri Päivi Räsäseen. Järjestö haluaa kampanjallaan kiinnittää huomion turvapaikanhakijoiden olosuhteisiin turvapaikkapäätöstä odottaessaan. ”Lapset kuuluvat päiväkotiin, kouluun tai skeittipuistoon. Eivät poliisivankilaan”, kampanjoi Amnesty.

Ihmisoikeusjärjestön mukaan Suomessa on tukea tarvitsevia pakolaislapsia, joille elämä lukittujen ovien takana on arkipäivää. ”Suomessa otetaan vuosittain säilöön tuhat ihmistä, jotka ovat paenneet vainoa, sotaa tai köyhyyttä. Heidät sijoitetaan vankilan kaltaisiin olosuhteisiin, vaikka he eivät ole syyllistyneet mihinkään rikokseen hakiessaan turvaa Suomesta”, järjestö kritisoi.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Amnestyn nettisivuilla vieraileva voi allekirjoittaa vetoomuksen, joka osoitetaan ministeri Räsäselle. Vetoomuksessa kerrotaan, että hallitus on vuonna 2011 luvannut lopettaa yksinäisten ulkomaalaisten lasten säilöönoton, mutta edistystä ei asiassa ole tapahtunut. Ministeri Räsästä pyydetään lunastamaan lupauksia nostamalla kampanjan näkyväksi teemaksi hymyilevän ministerin kuva isolla tekstillä: ”Hyvä Päivi Räsänen, kuuluvatko syyttömät lapset poliisivankilaan?”

– Pakko on sanoa, että heidän [Amnesty] kampanjointityylinsä ylitti mauttomuuden rajan, kommentoi KD Nuorten puheenjohtaja Aki Ruotsala Amnestyn kampanjaa.

KD Nuorten varapuheenjohtaja Mikko Kiuttu vaatii Amnestyltä anteeksipyyntöä ministeri Päivi Räsäseltä.

– Vetoankin Amnestyyn, että he korjaisivat sinänsä hyvät tavoitteet omaavan kampanjan markkinointia lopettamalla sisäministerin mustamaalauksen ja pyytäisivät häneltä anteeksi, kirjoittaa Kiuttu blogissaan Uusi Suomi -verkkolehdessä.

Amnestyn kampanjasivu

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)