Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Nuotan nuoret julkaisivat Kissa pöydälle -DVD:n

 

Nuotta-nuortenmedia on saanut valmiiksi ensimmäisen Kissa pöydälle -DVD:n. Levylle on koottu kaikki kymmenen ensimmäisen tuotantokauden Kissa pöydälle -jaksoa oheismateriaaleineen. Levyjä aiotaan tarjota myös kaikkien kirkkokuntien nuorisotyökäyttöön, ja tavoitteena onkin luoda kestävää pohjaa Raamattuun sitoutuvalle, nuorten itsensä toteuttamalle mediatyölle myös jatkossa.

Ensimmäisen DVD:n toteuttaminen oli pitkällinen prosessi, ja tuloksena on nuorten vuoden työpanoksen hedelmänä tehdasprässätty ja ammattimaisesti koteloitu levy. Sisältö on mietitty tarkkaan, ja vuoden tuotantoprosessin aikana monet nuoret ovat antaneet suuren työpanoksen ohjelmien toteuttamiseen ja viimeistelyyn.

Ohjelman ideana on alusta alkaen ollut se, että kaikki työvaiheet suunnittelusta ja käsikirjoituksesta valmiin levymasterin valmistukseen suoritetaan nuorten omalla työpanoksella.

Perheniemi neliöb. 13.-19.5.

– Käsitellyt aiheet ovat mielestäni erittäin tärkeitä ja ajankohtaisia. Itse olen kuullut ohjelman rohkaisseen monia hengellisessä elämässä. Uskovien nuorten ääni kuuluu liian vähän televisiossa, eikä ole tarpeeksi nuorille suunnattuja ohjelmia, joissa nuoret itse pääsisivät aktiivisesti osallistumaan, kertoo ohjelman käsikirjoituksessa ja suunnitellussa työskennellyt Susanna Sarimaa.

– On iso asia, että nuoret pääsevät palvelemaan Jumalaa. He tekevät usein tuoreella tavalla totuttuja asioita, eivätkä he ole pinttyneet vanhoihin tapoihin tuoda esiin kristillisyyttä, hän jatkaa.

Nuorten näkynä on, että ohjelma ja siitä tuotettu DVD voisi olla yhdistävä voimavara eri taustoista tuleville uskoville, jotka haluavat pysyä Raamatussa. Jaksot sisältävät yli 20 nuoren avoimen todistuksen omasta elämästään, siinä tapahtuneista traagisista vastoinkäymisistä kuin myös Raamatun Jumalan ihmeteoista ja armosta. Näin hyvinkin erilaiset nuoret voivat samastua jaksojen sanomaan.

Nuoret toivovat erityisesti, että eri kirkkokuntien nuorisotyöntekijät voisivat kiinnostua heidän työnsä tuloksista, ja että jaksoissa esiintyineiden vieraiden elämäntarinat voisivat siunata ja vahvistaa toisia uskovia yli kirkkokunnallisten rajojen. Samalla jaksot toimivat myös käytännön evankeliointivälineinä.

– Kiinnostuneille voi vaikkapa laittaa levyn käteen ja vinkata tutustumaan, mitä Jumala on monien nuorten elämässä tehnyt. Heidän omat elämäntarinansa ja todistuksensa Jumalan voimasta voivat tehdä sen, mihin ylhäältä päin saarnattu sanoma ei pysty, iloitsee Kissa pöydälle -ohjelman tuottaja Mikael Elmolhoda.

 

Tutustu Kissa pöydälle DVD-levyyn

Kissa pöydälle -ohjelman kotisivut