Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Nuorten lähetystapahtuma Satelliittifestarit ensi kertaa Helsingissä

 

Uusi nuorten lähetystapahtuma

Helsingissä 3. maaliskuuta pidettävät Satelliittifestarit on uusi, nuorille suunnattu medialähetystapahtuma. Radiolähetysjärjestö Sanansaattajien järjestämän tapahtuman keskiössä ovat musiikki ja erilaiset työpajat. Mikael Agricolan kirkossa musisoivat Idän ihmeet, Jukka Leppilampi ja Peter Joukainen. Päivän juontaa pitkään Sanansaattajien kanssa yhteistyötä tehnyt televisiojuontaja-muusikko Pekka Laukkarinen.

– Sanansaattajat tekee medialähetystyötä jo yli miljardin ihmisen ulottuvilla ja tavoittelee lähivuosina kahta miljardia. Festareiden tarkoitus on kertoa medialähetystyöstä ja antaa nuorille tapahtuma, jossa oma usko voisi vahvistua ja yhteys Kristukseen kirkastua, kertoo Satelliittifestareiden vastuuhenkilö, Sanansaattajien aluesihteeri Veikko Kurki.

Satelliittifestareista kaavaillaan jokavuotista tapahtumaa, jonka pääkohdeyleisöä ovat noin 15-25-vuotiaat nuoret. Veikko Kurki taustoittaa tapahtuman nimeä:

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

– Kaikki ihmiset ovat tavallaan Jumalan satelliitteja. Meidän on tarkoitus heijastaa Jumalan rakkautta kaikkialle, ilman sitä maailma on liian kylmä paikka. Myös jokainen nuori on omalla persoonallaan Jumalan satelliitti, virheineen päivineen.

Ohjelma ja lisätietoa

 
Sansa artikkeliban.12.2.- MJa