Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Nuorille tarjolla vaihtoehtoinen penkkari-ilta

 

Abiturienttien hymyjä kahden vuoden takaisista penkkari-illan vaihtoehto bileistä ” Kuva: Sley

Sley ja evankeliset opiskelijat tarjoavat nuorille jo viidettä kertaa mahdollisuuden penkkari-illan vaihtoehtoiseen viettämiseen.

Karkun evankelisella opistolla 18.2 järjestettävä Penkkari-illan vaihtoehtobileet -tapahtuma kerää yhteen paitsi abiturientteja, myös ammattikoulunsa päättäviä nuoria.

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sley) nuorisotyönjohtaja Juha Heinosen mukaan tapahtuma tarjoaa toisenlaisen tavan juhlia niille nuorille, jotka eivät syystä tai toisesta halua osallistua penkkari-illan normaaliin juhlintaan.

KRS Krito 10.-23.6.

”Näkisin tämän pitkälti arvovalintana. Kaikki nuoret eivät halua abiristeilylle tai kosteisiin juhliin”, Heinonen toteaa.

Tapahtuma järjestetään nyt viidettä kertaa, ja mukaan odotetaan ainakin parisenkymmentä nuorta.

”Yleensä osallistujina on ollut niitä nuoria, jotka ovat olleet toiminnassamme mukana myös muuta kautta. Palaute edellisiltä vuosilta on ollut pelkästään positiivista”, Heinonen kertoo.

Penkkari-illan vaihtoehtobileiden ohjelma koostuu rennosta yhdessäolosta, musiikista ja Sanasta, hyvää ruokaa ja saunomista unohtamatta.

”Tavoitteena on tarjota koulunsa päättäville nuorille hauska ja kiva ilta”, Heinonen summaa.

 

 

Aiheet