Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Nuoria ja nuoria aikuisia kutsutaan oppimaan lähetystyöstä

 

Lähetys- ja evankeliointitapahtuma Loistava elämä – Trans4mission12 pyrkii kokoamaan nuoria ja nuoria aikuisia oppimaan lähetystyöstä kotimaassa sekä ulkomailla.
”Suunnittelun alusta on kuunneltu nuorten aikuisten ajatuksia siitä, millaiseen tapahtumaan he tulisivat. Trans4mission-tapahtumassa lähetystyötä ja kristittynä elämistä lähestytään kokonaisvaltaisesti”, tapahtuman päätoimikunnan puheenjohtaja Mika Falk sanoo.
Tapahtuma järjestetään Lahdessa 11.–14. lokakuuta.

 

Yhteiskristillisen tapahtuman järjestävät Suomen Evankeliseen Allianssiin (SEA) ja Suomen lähetysneuvostoon (SLN) kuuluvat lähetysjärjestöt ja kirkkokunnat. Falkin mukaan tapahtuman suunnittelu eri järjestöjen ja kirkkokuntien kesken on sujunut loistavasti.

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Pääpuhujia on sekä kotimaasta että ulkomailta. Youssef Ourahmane on OM:n työn johtaja Algeriassa. Suomen lähetysseuran kutsuma eteläafrikkalainen Malcolm Damon on Princetonin yliopistosta valmistunut pastori ja talousetiikan asiantuntija.

Pastori Carl-Erik Sahlberg saapuu Tukholmasta kertomaan, miten kuihtuvasta kaupunkiseurakunnasta tuli elinvoimainen yhteisö rukouksen ja diakonian avulla. Lisäksi raamattutunteja pitävät päätoimittaja Leif Nummela (Uusi Tie/SEKL), toiminnanjohtaja Juhani Ahola (OM) ja pastori Antero ”Mooses” Laukkanen (Majakka-seurakunta).

”Iloitsen siitä, että tarjoamme laajan katsauksen eri puolilla maailmaa tehtävään lähetystyöhön sekä siihen, miten voimme Suomessa viedä evankeliumia sanoin ja teoin eteenpäin. Uskon, että tapahtuma tarjoaa erittäin hyvän mahdollisuuden verkostoitua toisten kristittyjen kanssa ja etsiä omaa paikkaa ja yhteistä näkyä.”, Mika Falk kertoo.

Päivien aikana on tarjolla 30 erilaista työpajaa taiteesta mediatyöhön ja armolahjoihin. Lauantain iltapäivänä osallistujat jalkautuvat Lahden kaduille ”Tekee hyvää tehdä hyvää” -palvelutempaukseen.