Nuoret sijoitetaan Vapaakirkon kesäjuhlilla päälavalle

 

– Myös kaikki kesäjuhlien seminaarit on mietitty nuorille sopiviksi, toteaa Vapaakirkon nuorisotyönjohtaja Tommi Koivunen.

Summerhope on Vapaakirkon kesäjuhlien nuorille suunnattu ohjelmakokonaisuus. Se on tavallisesti toteutettu rinnakkaistilaisuuksille varatuissa tiloissa.

– Tänä vuonna tapahtuma valloittaa ensimmäistä kertaa kesäjuhlien päälavan. Kaikki Summerhopen neljä tilaisuutta tapahtuvat siellä, Tommi Koivunen kertoo.

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

– Kyse on sekä nuorten nostamisesta näkyville että kurottautumisesta sukupolvien välisen kuilun yli. Vaikka Summerhope on profiloitu nuorille sekä musiikin että muun meiningin osalta, toivon, että monet aikuisetkin uskaltautuisivat mukaan.

Vapaakirkko on tehnyt arvovallinnan antamalla nuorten valloittaa päälavan. Aikuisille se tarkoittaa paria päätilaisuutta tavanomaista vähemmän.

­– Nuoret ovat ehdottomasti osa seurakuntaa ja heidän pitää olla näkyvillä. Haluaisin nähdä paljon nuoria myös niin sanotuissa aikuisten kokouksissa, Koivunen linjaa.

– Järjestämistapaa testataan tänä vuonna ja siltä pohjalta mietitään sitten tulevia Summerhopeja, Koivunen kertoo.

_ _ _

Suomen Vapaakirkon kesäjuhlat pidetään Hämeenlinnassa 1.–3.7. Juhlien teemana on ”Loistavaa!” Juhlien pääpaikkana on Ritari-areena. Muina juhlapaikkoina ovat Elenia Areena ja Metritiski-areena

 
Päivä artikkelibanneri 11.3.- 2024

Aiheet