Naisten johtajuusseminaari tarjoaa varustusta parempaan työelämään

 

Naisverkkoaktiivit Unna Lehtipuu (vas.) ja Katriina Moksi vierailivat Radio Deissä 9.9. keskustelemassa naisten johtajuudesta ja johtajuusseminaarista. Kuvassa keskellä toimittaja Mikael Juntunen.

Kristillinen naisten johtajuusverkosto naisverkko Team Lydia järjestää Vivamossa johtajuusseminaarin lauantaina 21. syyskuuta otsikolla Tulevaisuuteen valmis.

Vapaaehtoispohjalla toimiva Team Lydia on perustettu muutama vuosi sitten.

– Huomasin, että useat vastuu- ja johtotehtävissä tai yrittäjinä toimivat naiset kaipasivat omaa verkostoa, Team Lydian perustanut Katriina Moksi kertoo.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

Team Lydian taustalla on pääkaupunkiseudulla jo yli 20 vuotta toiminut kristillinen naisverkko. Moksin mukaan Team Lydian tarkoitus on tukea, kannustaa ja varustaa naisia työelämän haasteisiin.

– Näkynämme on parempi työelämä. Kokoonnumme noin kerran kuukaudessa eri aiheiden ympärillä, minkä lisäksi järjestämme myös tapahtumia ja teemme matkoja.

Johtajuusseminaari järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Ohjelmassa on monipuolisesti tulevaisuuteen varustavia luentoja niin johtamistaidoista kuin hyvinvoinnista. Nimekkäiden luennoitsijoiden joukossa kuullaan muun muassa alivaltiosihteeri Päivi Nergia, tulevaisuustutkija Ilkka Halavaa ja psykologi Satu Lähteenkorvaa. Mukana on myös pääkaupunkiseudun naisverkon perustajajäsen, toimitusjohtaja Unna Lehtipuu, joka puhuu oman paikan löytämisestä. Seminaarin päätteeksi on Iltapäivä Lauran kanssa -talkshow, jossa talkshow-emäntä Laura Siltala saa vieraakseen Ajatar Oy:n toimitusjohtaja Sari Ihatsun.

Katriina Moksi toivoo, että seminaari voisi sekä ravistaa että rohkaista osallistujia.