Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Mukana Missiossa on tuhti lähetystyön materiaalipaketti

 

Radiolähetysjärjestö Sanansaattajien julkaisema Mukana Missiossa on uusi virikeaineisto lähetystyöstä kiinnostuneille. Kirjanen on suunnattu erityisesti seurakuntien työntekijöille ja pienryhmien vastuunkantajille.
– Tartuimme seurakunnista ja lähetysryhmiltä tulleeseen toiveeseen saada tuoretta materiaalia lähetystyön esillä pitämiseen. Mukana Missiossa -kirjanen on tarkoitettu apuvälineeksi ja inspiraation lähteeksi jokaiselle, jonka sydän sykkii lähetystyölle, kertoo Sanansaattajien aluesihteeri Mervi Viuhko.

90 sivun laajuinen Mukana Missiossa -kirjanen koostuu 11 luvusta. Niissä on hengellinen osuus ja lähetysaiheinen kirjoitus. Luvuissa esitellään medialähetystyötä ja kerrotaan palautetta kristillisistä radio- ja televisio-ohjelmista. Mukana on myös linkkivinkkejä ja erilaisia virikkeitä esimerkiksi ryhmässä työskentelyyn.

Tekstejä ovat kirjoittaneet Sanansaattajien työntekijät ja lähetystyöntekijät. Myös moni seurakunnan työntekijä ja lähetysaktiivi kertoo kirjassa, millä tavoin hän on mukana lähetystyössä.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Lisätietoa

 

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa