Michael Yaron: Juutalaiset kadehtivat kristittyjä Jumalan tuntemisesta

 

Michael Yaron kertoi Vapaakikron kesäjuhlilla kateudesta, joka herättää halun oppia tuntemaan Israelin Jumala.

Se, että pakanakristityt tuntevat Israelin Jumalan herättää kateutta Juutalaisten keskuudessa.

Michael Yaron kertoo siitä kateudesta, mikä herättää halun oppia tuntemaan Israelin Jumalan. Hänen koko perhe kärsi holokaustin seurauksista ja hänen vanhempansa kuolivat Saksassa.

– Vihasin saksalaisia, mutta menin opiskelemaan lääketiedettä Saksaan. Kohtasin saksalaisen kollegan ja purin häneen koko vihani saksalaisia kohtaan. Tuo kollega kuitenkin osoitti rakkautta minua kohtaan. Hän kertoi tuntevansa Israelin Jumalan ja halusi, että minäkin oppisin tuntemaan hänet. Kollega sanoi, että vain Jeesuksen kautta voin oppia tuntemaan Israelin Jumalan, Michael Yaron kertoo Vapaakirkon kesäjuhlilla Hämeenlinnassa lauantaina 2.7.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

Michael näki kollegassaan Jumalan rakkauden ja hänessä heräsi kateus.
– Halusin, mitä hänellä oli. Se on myös teidän tehtävänne. Teidän tulee olla Kristuksen avoin kirja ja herättää kateus Israelin Jumalan tuntemisesta.

Yaron kiitteli suomalaisia kristittyjä siitä, että he Israelissa vieraillessaan näyttävät uskonsa rohkeasti laulamalla kaduilla, rukoilevat Israelin puolesta ja kertovat Jeesuksesta. Hän halusi rohkaista kristittyjä herättämään jatkossakin kateus Jumalan tuntemisesta niiden keskuudessa, jotka eivät vielä tunne Jumalaa.