Elämäntaito: Tuore tutkimus paljastaa: Pojat aiempaa uskonnollisempia, tytöt voivat huonosti ja etääntyvät uskonnosta

Medialähetyspäivien uutuutena ovat satelliittitapahtumat

 

Medialähetyspäivät on Sansan ja Lappeenrannan seurakuntien yhteinen kesäjuhla. Tänä vuonna juhlille kokoonnutaan jo toukokuussa.

Medialähetyspäiviä vietetään Lappeenrannassa 21.–22.5. teemalla Elämän aallot. Satelliittitapahtumien myötä juhlat levittäytyvät muuallekin Suomeen.

– Kun esimerkiksi Välimeren aallot koituvat monelle pakolaiselle kohtaloksi, me haluamme pitää esillä elämän aaltoja. Sansan tehtävä on tuoda ihmisille evankeliumin toivoa radioaaltojen ja muun median välityksellä, kertoo Medialähetyspäivien johtaja Marko Pihlajamaa.

Medialähetyspäivät on Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) kesäjuhla, joka tänä vuonna järjestetään yhteistyössä Lappeenrannan seurakuntayhtymän kanssa. Juhla on nyt tavanomaista aiemmin, jo toukokuussa.

IK-opisto Neliöb. 20.11.-3.12. MJa

Satelliittitapahtumat leviävät Ouluun, Kajaaniin ja Alajärvelle

Medialähetyspäivien uutuutena ovat lauantain 21.5. satelliittitapahtumat, joita seurakunnat voivat järjestää eri puolilla Suomea. Satelliittitapahtumaan kokoonnutaan yhdessä katsomaan Lappeenrannasta lähetettävää suoraa nettilähetystä.

Satelliittitapahtumia ovat järjestämässä ainakin Alajärven, Kajaanin ja Oulun Tuiran seurakunnat. Niissä on mukana myös Sansan työntekijä tai vapaaehtoinen aluetyöntekijä.

Lisätietoa

 
Sansa artikkeliban. 8.11.- MJa