Hyvät: Viikon debatti ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi: ”Lajissaan ainutlaatuinen” – Radio Dei kisaa myös juontajatittelistä

Medialähetyspäiviä voi seurata netistä, radiosta tai rajoitetusti Lakeuden Ristin penkistä

 
Lakeuden Risti -kirkko Seinäjoella.

Valtakunnalliset Medialähetyspäivät järjestetään 28.–29.8.2021 ensisijaisesti suorana nettilähetyksenä. Ohjelmaa voi seurata myös Radio Deistä, ja Seinäjoelle Lakeuden Ristiin otetaan 50 henkilöä päivässä. Alun perin tapahtuma piti järjestää toukokuussa 2020. Kuva: Sari Savela.

Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään Seinäjoella 28.–29. elokuuta ensisijaisesti suorana nettilähetyksenä. Paikan päälle Lakeuden Ristiin otetaan ennakkoilmoittautumisella 50 henkilöä päivässä.

Nettilähetystä pääsee seuraamaan ilmoittautumatta, myös tallenteena jälkikäteen. Lisäksi monet tilaisuuksista voi kuunnella Radio Deistä.

Medialähetyspäivien ohjelmassa on lähetysaiheisia tilaisuuksia ja raamattuopetusta sekä kanavat mm. arabiankielisestä maahanmuuttajatyöstä, Toivoa naisille -työstä, Venäjän Karjalasta ja Aasiasta. Kroatiasta saapuu nuorten kansainvälinen tanssi- ja draamaryhmä M18.

Kirkkorekry Neliöb. 12.-25.2.

Musiikkia tarjoilevat mm. Nina Åström, Roots Apostles ja Solina-lauluryhmä. Sunnuntaina mukana on Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura.

Seinäjoen seurakunnan ja Medialähetys Sanansaattajien yhteisen tapahtuman teemana on Ollahan Herran hallus. Lisätietoa ja nettilähetys: sansa.fi/tapahtumalive

 
Sansa artikkeliban.12.2.- MJa