Ihmisiä ja ilmiöitä: Marita ja Markku Kulmala: Avioliittoleiri muutti elämän tärkeysjärjestyksen   Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Medialähetyspäiviä vietetään Raumalla toivon teemalla

 

Iranilaissyntyinen tv-kasvo Parastoo Poortaheri (vas.) kertoo työstään ja viihdyttää lapsia Medialähetyspäivillä Raumalla. KUVA: Mikael Tunér

Valtakunnallisilla Medialähetyspäivillä Raumalla 13.–14.6.2015 kuullaan, kuinka radio auttaa kambodžalaisia toipumaan menneisyyden haavoista ja tavataan iranilaislasten rakastama tv-kasvo.

Medialähetyspäivien ulkomaiset puhujavieraat ovat radioasema FEBC-Kambodžan johtaja Sopheary Hem ja satelliittitelevisiokanava SAT-7 Parsin iranilaissyntyinen lastenohjelmien koordinaattori Parastoo Poortaheri.

Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) ja Rauman seurakunnan yhteisen kesäjuhlan teemana on Toivon paatis.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

– Medialähetyspäivien ohjelma on kutkuttavan mielenkiintoinen. Kuulemme toivon näköaloja Kambodžan ja Iranin lisäksi Pohjois-Afrikasta ja Kroatiasta. Mukana on myös innostavia kotimaisia puhujia, kertoo Medialähetyspäivien johtaja Marko Pihlajamaa Sansasta.

Valtaosa tilaisuuksista pidetään Rauma-Salissa. Tapahtuman aattona 12.6. Sansa ja Rauman rovastikunta järjestävät medialähetyksen teemapäivän, jossa ulkomaiset vieraat myös esiintyvät.

Lisätietoa

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa