Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Marika Hakola aloittaa JunnuHOPE-lehden päätoimittajana

 

Lasten JunnuHOPE-lehti uudistuu vuoden 2016 alusta.

Lehti suunnataan entistä tarkemmin 3–9-vuotiaille, kuitenkin niin, että alle kouluikäisille tarkoitettu aines on irrotettavana liitteenä lehden sisällä.

Uutena päätoimittajana aloittaa Marika Hakola, joka on aikaisemmin toiminut Suomen Vapaakirkon Nuoret ry:n nuorisosihteerinä. Hän opiskelee tällä hetkellä Suomen teologisessa opistossa erityispastorikoulutuksessa ja on opintovapaalla Virtain vapaaseurakunnan lapsityötehtävistä.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

Marika Hakola käy myös vierailuilla seurakunnissa ja on valmis pitämään lastentapahtuman sekä keskustelemaan  seurakunnan työntekijöiden, vanhimmiston ja seurakunnan muiden vastuullisten kanssa lehden käyttämisestä työvälineenä.

Uuden päätoimittajan sydämellä on erityisesti evankeliumin tuominen lasten maailmaan lasten omalla kielellä ja helposti ymmärrettävästi.

JunnuHOPE-lehteä kustantaa Päivä Osakeyhtiö.

Teksti: Merja Pitkänen
Kuva: Lehdistökuva.

 
Päivä artikkelibanneri 11.3.- 2024