Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Maata Näkyvissä -festareiden pääesiintyjä haastaa nuoria taistelemaan ihmisoikeuksien puolesta

 

Maata Näkyvissä -festarit ovat jälleen täällä.

30-vuotisjuhlaansa viettävä Maata Näkyvissä –festari kerää taas tulevana viikonloppuna kristittyjä nuoria ympäri Suomen yhteen Turun HK-areenalle.

Huikea esiintyjäkaarti ja muu ohjelma houkuttelee vuosi toisensa jälkeen tulemaan paikan päälle. Tänä vuonna arvio kävijämäärästä on 25 000 nuorta

Tapahtuma sai alkunsa vuonna 1984 kuolleen Timo Vainion muistoksi järjestetystä tilaisuudesta, joka sitten jäikin perinteeksi ja elää näin vielä tänäkin päivänä.

Kirkkorekry neliöb. 29.4.-12.5.

Pääesiintyjä on tänä vuonna yhdysvaltalainen Remedy Drive, joka kertoo nyt erityisesti taistelevansa sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja vapauden puolesta. Yhtyeen laulaja David Zach haastaa nyt myös suomalaisia kuulijoitaan nousemaan samaan vastarintaan.

– Uskon vapauteen ja uskon toivoon. Meillä on kyky tehdä suuria, kun tuomme sanomaa Kuninkaan Valtakunnasta maan päälle. Vapaus on  tarttuvaa ja ihmiset tahtovat liittyä taisteluun, hän toteaa.

Maata Näkyvissä –festareiden järjestäjiä ovat Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys ja Turun evankelis-luterilaiset seurakunnat. Lisäksi tapahtumaa on mahdollistamassa vuosittain suuri määrä talkooväkeä.