Loppuunmyydyssä Raamattubreikissä lähes kolmesataa osallistujaa

 

Viikonloppuna askarreltiin muun muassa joulukortteja luentojen lomassa. KUVA: Tiinamariia Heimari

Viime viikonloppuna Kasanlähetysopistolla järjestettiin Nuorten aikuisten Raamattubreikki, johon osallistui koko viikonlopun aikana lähes kolmesataa ihmistä. Tapahtuma oli loppuunmyyty.

Tapahtuman teemana oli ”Kristityn vaellus”. Kansanlähetyksen Helsingin piirin nuorisotyöntekijä Antti Koskenniemi opetti aihetta lupausten näkökulmasta. Hän muistutti, että uskossa eläminen on luottamusta Jumalaan, hänen lupauksiinsa ja johdatukseensa.

Teologian opiskelija Nooa Saari puhui omassa opetuksessaan mestarin jalanjäljissä kulkemisesta. Hän huomautti, että seuratakseen Jumalaa on tärkeää muistaa rukoilla ja varata aikaa Raamatun lukemiseen.

Oikeus Sanaan_SEKLkesäkeräys1kk_vuosisop

– Et voi pysyä mestarin perässä, jos et vietä aikaa hänen kanssaan.

Saari totesi, että Jumala kutsuu kaikkia seuraamaan itseään, riippumatta siitä, millaisista lähtökohdista ihminen tulee.

– Oleellista ei ole, oletko onnistuja. Jeesusta seurasivat erilaiset julkisyntiset, kuten ahneet tullimiehet ja prostituoidut, ja silti he muuttivat maail­maa, Saari rohkaisi.

Yhteisten opetusten lisäksi ohjelmaan kuului kanavia ja pajoja. Kanavissa pääsi kuuntelemaan opetusta parisuhteesta, ehtoollisesta, ylistyksen teolo­giasta, lähetystyöstä tai kärsimyksestä.

Raamattubreikki on tarkoitettu 18–30-vuotiaille nuorille aikuisille.

 
Tilaa uudistunut Uuden Tien verkkolehti