Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

SAT-7:n katsojamäärä on lisääntynyt 76 prosentilla

 
pakolaisleirillä

Yli 10 miljoonaa ihmistä katsoo SAT-7:n arabiankielisiä ohjelmia päivittäin tai vähintään kerran viikossa. Kristillisiä ohjelmia katsotaan myös pakolaisleireillä. Kuva Libanonista: Juha Auvinen.

Viidessä vuodessa kolmen SAT-7:n arabiankielisen satelliittitelevisiokanavan yhteenlaskettu katsojamäärä on lisääntynyt peräti 76 prosentilla. Se merkitsee nyt 21,5 miljoonan hengen yleisöä.

Heistä yli 10 miljoonaa katsoo ohjelmia päivittäin tai vähintään kerran viikossa. Vuonna 2011 SAT-7:n arabiankielisillä ohjelmilla oli 12,1 miljoonaa katsojaa.

− Tulos on meille hyvin rohkaiseva. Varsinkin kun kasvu on ajalta ns. arabikevään alkamisen jälkeen. Olisi voinut odottaa, että katsojat olisivat enemmänkin olleet kiinnostuneita muiden kanavien rankoista uutisista tällaisena kuohunta-aikana, sanoo SAT-7:n perustaja ja toimitusjohtaja Terence Ascott.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

SAT-7 on johtava kristillinen televisiokanava Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Sen arabiankieliset kanavat ovat Arabic ja Plus sekä Kids-lastenkanava.

Katsojatutkimuksen järjesti suuri, kansainvälinen markkinatutkimuslaitos IPSOS huhtikuun ja heinäkuun välisenä aikana viime keväänä. Siihen haastateltiin 27 000 katsojaa kymmenessä eri arabimaassa.

Lähde: SAT-7

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa